Mahalleliden ATM isyanı

Çerkezköy'ün ilk yerleşim bölgesi olan İstasyon mahallesi,17 bin nüfuslu olmasına rağmen halen bir ATM'nin bulunmaması mahallede yaşayan vatandaşları çileden çıkarıyor. Mahalleli ATMâ€??

29.07.2018 21:35:00 0
Mahalleliden ATM isyanı

Çerkezköy İstasyon Mahallesinde herhangi bir banka şubesi ATM’sinin bulunmaması para çekme ve yatırma işlemi yapmak isteyen mahalleliyi zor durumda bırakıyor.

 

 

MAĞDUR OLDUKLARINI DİLE GETİRDİLER

 

 

Nüfusu yaklaşık 17 bin olan İstasyon Mahallesinde bankamatik sorunu yaşayan vatandaşlar kimi zaman Cumhuriyet Mahallesine kimi zaman da ilçe merkezine giderek banka işlemlerini gerçekleştirmek zorunda kalıyor. Mahalleli ATM’lerden para çekmek için sıkça ilçe merkezine geldiklerini özellikle emekli maaşı alan yaşlıların mağdur olduklarını dile getirdiler.

 

 

ORTAK ATM’DE KOYABİLİRLER

 

 

ATM olmamasından şikayetçi olan mahalleli “ Mahallemizde çok sayıda emekli ve yaşlı insan var. Para çekmek için ilçe merkezine inmek ve saatlerde beklemek zorunda kalıyorlar. Ayrıca işçi kesimi olan ilçemizde vatandaşlarımız para çekmek için şehir merkezinde inerek işlemlerini halledebiliyor. Bankalara bununla ilgili dilekçeler verip, talep bulunduk. Yetkililerin bu soruna bir an önce çözüm üretip en azından ortak bir ATM’yi mahallemize kazandırmasını talep ediyoruz” dedi.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10