Gülerçinliler, 2018-2019 eğitim- öğretim yılı sezonunu açtı

Özel Gülerçin Koleji tarafından 2018-2019 eğitim- öğretim yılı açılış kavatlısı düzenlendi. Dün saat 09:30'da kolej binasında düzenlenen kahvaltıya Özel Gülerçin Koleji Kurucusu

Çerkezköy 30.07.2018 16:20:00 0
Gülerçinliler, 2018-2019 eğitim- öğretim yılı sezonunu açtı

Kahvaltıda açılış konuşmasını Özel Gülerçin Koleji Kurucusu Sait Bülent Gülerçin yaptı. Konuşmasında tüm akademik ve teknik personeline başarı dileklerinde bulunarak iyi bir eğitim öğretim yılı dileğinde bulunan Sait Bülent Gülerçin, "Tatil dönüşü beraber bir kahvaltıyla başlayalım dedik, arkadaşlarımızın gözlerinden okuduğum hepsi heyecanlı, yeni bir döneme girmenin heyecanı içinde. Yine aynı his ve  heyecanla eğitim ve öğretime devam edeceğiz. Ön çalışmalarımıza başladık. Bu çok önemli bir konu. Öğretmenin heyecanı isteği önemli. Önceden sistematik bir şekilde planlama, programa bunlar önemli. Bunun  yanı sıra kendimize has olan uygulamalarımızla da öğrencimizi hem sosyal hayata hem akademik başarıya yönlendiriyoruz. Geçtiğimiz yıllarda gerçekten iyi bir başarı elde ettiğimizi düşünüyorum. Hatta Türkiye'nin en iyi okullarından olduğumuzu iddia ediyorum. Çünkü özellikle orta okulda öğrencilerimiz arasında seçme yapmadan her seviyede kayıt alıyoruz. Sınıflarımız başarıyı yakalamakta. Öğrencilerimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

 

 

BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATMAMIZIN TEMEL SEBEBİ SİSTEMLİ VE PLANLI ÇALIŞMAMIZ

 

 

Gülerçin’in ardından konuşma yapan Okul Müdürü Ömer Kürklü, akademik kadrosunun her yıl olduğu gibi bu yılda büyük başarılara imza atacağına yürekten inandığını ifade ederek’’ Okul Kurucumuz Sait Bülent Gülerçin 2018 / 2019 eğitim - öğretim yılında açılış kahvaltımızı yapıyor. Öğretmenlerimiz ve yardımcı personellerimizle tam kadro olarak yeni eğitim öğretim yılına hazırız. Aynı zamanda 2017-2018 eğitim öğretim yılında başarılarla dolu bir dönem geçirdik. 30 Temmuz 2018 Pazartesi günü itibari ile yeni eğitim öğretim yılına hazırlıklarımız başladı. Eğitim ciddi bir iştir. Sistemli ve planlı olmak gerekir. Bundan dolayıdır ki biz 30 Temmuz itibari ile yeni dönem hazırlıklarına başlayacağız. 1 buçuk ay boyunca yeni eğitim öğretim yılı için tüm hazırlıklarımızı yapacağız. Gerek akademik çalışmalar, gerek sosyal etkinlikler açısından bütün planlamamızı yapacağız. Geçen 9 yıl içerisinde bakıldığında bu büyük başarılara imza atmamızın temel sebebi sistemli ve planlı çalışmamız. Eğitim planlı olmayı, sistemli olmayı gerektirir" dedi.

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI

 

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10