Başakşehir Koleji Kozuva şirketler grubuna katıldı

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılından itibaren dershanelerin kapatılmasına bağlı olarak yasa gereği Kapaklı Açı Dershanesi iken dönüşüm sürecini tamamladıktan sonra faaliyetlerine Başakşehir Kole

Kapaklı 30.07.2018 16:31:00 0
Başakşehir Koleji Kozuva şirketler grubuna katıldı

Dün saat 10.30’da Kapaklı’da bulunan Başakşehir Kolejinde gerçekleştirilen basın toplantısına Kozuva Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Emre Kozuva, Başakşehir Koleji Kurucusu Mustafa Dursun, Başakşehir Koleji öğretmenleri ile firma yetkilileri katıldı.

 

 

“KOZUVA ŞİRKETLER GRUBU BÜNYESİNDE DEVAM EDECEĞİZ”

 

 

Başakşehir Koleji olarak 2015 yılından bu yana çocukların eğitim, öğretimine ve geleceğine katkı sunmak için çalıştıklarını kaydeden Başakşehir Koleji Kurucusu Mustafa Dursun “ Okulumuz anaokul, ilkokul ve ortaokul çağındaki çocuklara gereken temel bilgi, beceri ve değerleri kazandırmaya yönelik zengin öğrenme olanaklarıyla dolu eğitim öğretim faaliyetlerini çocuklarla buluşturdu. Başakşehir Koleji 2018-2019 eğitim öğretim yılından itibaren eğitim ilkelerinden hiçbir taviz vermeden aynı amaç ve kararlılıkla geleceği aydınlık nesiller yetiştirmeye Kozuva Şirketler Grubu bünyesinde devam edecektir. Dünün birikimi ve günün imkanlarıyla geleceği hedefleyen Kozuva Şirketler grubu çağa uygun eğitim alanları oluşturarak eğitim sektöründe de en iyi olmayı hedeflemektedir. Bu anlayışla Başakşehir Koleji 2018-2019 eğitim-öğretim yılında yeni yüzüyle, yenilenmiş vizyon ve misyonu ile öğrencilerine kaliteli hizmeti sunmaya yenilikçi, tecrübeli, dinamik, değişmeyen kadrosuyla devam edecektir” diye konuştu.

 

 

“ÇERKEZKÖY VEYA KAPAKLI’YA KAMPÜS YAPACAĞIZ”

 

 

Bölgenin önemli markalarından Başakşehir Koleji Eğitim hizmetlerinin yüzde yüzlük hisselerinin 26 Temmuz tarihi itibariyle Kozuva şirketler grubuna katıldığını kaydeden Kozuva Şirketler Grubu yönetim kurulu üyesi Emre Kozuva “ Bizler Kozuva şirketleri olarak 26 Temmuz tarihinden itibaren eğitim sektörünün içindeyiz. Tüm birikimlerimizi uluslararası manada eğitim sektörüne vereceğiz. Güzel nesiller yetiştirmek için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Kozuva şirketler grubu iki yıl önce eğitim sektörüne girmek için yatırım kararı almıştı. Bunun fizibilitesi olsun, bu sektörden neler yapılabileceği konusunda çalışmalarımızı belli zamana yaydık. İlk etapta 2018-2019 eğitim öğretim yılı bu okulumuzda devam edecek. Gelecek yıl ise Kapaklı veya Çerkezköy’de ilçelere hitap edecek büyük bir kampüs kurmayı hedefliyoruz. Bu kampüsün tamamlanmasıyla birlikte Başakşehir’in ismine hitaben İstanbul’da da kampüs açacağız. Çerkezköy’den temeli atılmış bu kurumu inşallah ulusal anlamda çok daha güzel noktalara getirmek için tüm kadro ile mücadele edeceğiz” açıklamasında bulundu.

 

 

“MARKAYI ULUSAL ANLAMDA FRANSÇAYSİNK HALİNE GETİRECEĞİZ”

 

 

Başakşehir Kolejinin anaokulu, ilkokulu, ortaokul, Anadolu lisesi ve üniversitesinin patentlerinin Başakşehir Koleji Özel Eğitim Hizmetleri Tic. Ltd. Şti’de olduğunu kaydeden Kozuva Şirketler Grubu yönetim kurulu üyesi Emre Kozuva  “ Bu firmanın hiçbir şekilde farklı şubesi yoktur. Kozuva şirketler grubu olarak Başakşehir markasını ulusal anlamda franshising haline getireceğiz. Amacımız şube sayısını artırmak ve İstanbul, Ankara, İzmir’de Başakşehir Kolejlerini Kozuva bünyesinde franshising açmaktır. Bizler Kozuva şirketi olarak burada doğduk ve burada büyüdük. Tüm yatırımlarımızı da bu bölgeye yapıyoruz. Çerkezköy, Kapaklı ve bölgeyi seviyoruz. Buralardan çıkan markayı da ulusal anlamda eğitim sektörüne tanıtıp kazandırmış olacağız” diye konuştu.

 

 

“EĞİTİM TÜCCAR ZİHNİYETİ İLE YAPILMAZ”

 

 

Eğitimin tüccar zihniyeti ile yapılmadığını bildiklerini kaydeden Kozuva “ Eğitimin eğitmenler tarafından yapılan bir iş olduğunu da çok iyi biliyoruz. Bizler hocalarımıza maddi ve manevi desteğimizi her zaman vereceğiz. Onlarda bizlerin idealleri doğrultusunda bu kurumu daha iyi noktalara getirmek için çaba gösterecekler. Kısaca güzel günler ve güzel nesiller yetiştirecekler” dedi.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10