Ökten: Yüksel'i ciddiyete davet ediyorum

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel'in birbirine olan eleştirilerine ve tartışmalarına Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başka

Tekirdağ 30.07.2018 17:31:00 0
Ökten: Yüksel

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel’in sorularının içinin boş olduğunu kaydeden Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Recep Ökten; ‘’Sayın başkan, sanıyorum meslek değiştirmiş. Kendisini büyükşehir belediye başkanının öğretmeni sanıyor herhalde. Her mikrofon karşısına çıktığında hemen büyükşehir belediye başkanına sorular sormakta. Sorduğu soruların yanıtını büyükşehir belediye başkanı yanıtlasa da, Sayın Yüksel ayni soruları devamlı yenilemektedir. Sayın başkan, yeni yapılan belediye binasında herhangi bir usulsüzlük olsa şunu sağır sultanda biliyor ki; hemen bakanlık tarafından soruşturma açılıp gereği yapılır. Birçok belediyenin kayyumla yönetildiği bir sistemde herhangi bir muhalefet partisine ait bir belediyenin sizin sorduğunuz soruların içeriğindekilerden bir kelimenin dahi doğru olması Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin “kayyum”da olması demektir. Bu sizin sorularınızın içinin ne kadar boş olduğunun bir göstergesidir. O nedenle sorularınız tekrar yanıtlama gereği dahi hissetmiyorum. Çünkü bunlara tarafımdan da yanıt verilse, siz yanıtlanmamış gibi ayni soruları yineleyeceksiniz. Durum ve tavrınız bunu göstermektedir.’’ İfadelerini kullandı.

 

 

“SİZİ CİDDİYETE DAVET EDİYORUM”

 

 

Yüksel’in Büyükşehir Belediyesi hakkında yaptığı açıklamalar için ciddiyetsiz olduğunun altını çizen Ökten “ Otopark yapılacak alandan sökülüp başka bir alana dikilen birkaç ağaçla yapılan otoparkı görmezden gelmeye çalışmaktasınız. Sayın başkan, bu ülkede saray yaptırmak için bizzat ülkemizin kurucusu Atatürk’ün ormanından, yazlık saray için Okluk Koyu’ndan, ODTÜ içinden yol geçirmek için yapılan tahribattan, ülkemizin bir çok yerine yapılan termik santrallerden ve hatta adı konmayan hava alanı için kesilen milyonlarca ağaçtan, yok edilen doğayı es geçip; sökülüp başka yere dikilen birkaç ağacı doğa felaketi gibi göstermek, yapacağı işi bilmemekten başka bir şey değildir. Bu nedenle eleştirilerinizde sizi ciddiyete davet ediyor, iktidar partisi olarak Tekirdağ’a  hangi yatırımları söz verdik de yerine getirmedik, hangi yatırımlara ilimizin ihtiyacı var; bunlar üzerinde politika yapmanız ilimizin ve halkımızın daha fazla yararına olacağını bilmenizi isterim’’dedi.

 

 

Haber/Esengül ÖZDEMİR

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10