Birlik çağrısı yapıldı

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası olağan Temmuz Ayı Meclis Toplantısı yapıldı. Toplantıda alınan kararlar doğrultusunda birliktelik çağrısı yapıldı.

Tekirdağ 31.07.2018 14:33:00 0
Birlik çağrısı yapıldı

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası olağan Temmuz ayı meclis toplantısı yapıldı. Tekirdağ TSO Meclis Toplantı Salonunda yapılan toplantıya,  Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hakan Şık, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile komite başkanları katılım gösterdi.

 

 

GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ

 

 

Toplantı Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hakan Şık’ın açılış konuşmasını yapmasıyla başladı. Başkan Hakan Şık’ın açılış konuşmasının ardından gündem maddelerini görüşmek üzere meclis toplantısı sırasıyla, Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, gelen-giden evraklar, gelir-gider hesaplarının meclise sunumu ile devam etti.

 

 

İŞ HAYATLARI VE SEKTÖRLERİNE DAİR BİLGİLER PAYLAŞILDI

 

 

Toplantının dilek ve temenniler kısmında, Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay bir konuşma yaptı. Günay; “Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu olarak, Valimiz, Milletvekilleri, STK Temsilcileri, Büyükşehir, Süleymanpaşa, Muratlı ve Şarköy Belediye temsilcilerinin de olacağı birden fazla toplantıyı içeren çok seslilik çatısı altında bir çalışma üzerinde olduğumuzu sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu toplantılarımızdaki esas amacımız, Tekirdağ ve görev alanımız içerisinde bulunan Süleymanpaşa, Muratlı ve Şarköy’deki yapmayı planladığımız projelerimizin detaylarını toplumu ilgilendiren tüm kesimlerle görüşerek ve ortak paydada buluşarak, birlikte ve bir arada adımlar atarak şehrimizi zenginleştirmek ve hak ettiği noktaya taşımak için gerekli adımların atılmasını sağlamayı hedefliyoruz. Meclis toplantımız vesilesiyle buradan Valimize, Milletvekillerimize, yerel ve merkezi yönetim temsilcileri ile STK temsilcilerine birlikteliğimiz hususunda çağrıda bulunduğumu belirtmek istiyorum. Bu hususta sizlerin de gerekli gördüğü sorun ve çözüm önerilerine dair iletmiş olacağınız bilgilere ihtiyaç duyduğumuzu belirtiyor, katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu. Dilek ve temenniler kısmında meclis üyelerinin iş hayatları ve sektörlerine dair bilgilerin paylaşılmasının ardından toplantı sona erdi.

 

 

Haber: Sevay KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10