Dostluk maçında buluştular

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay  Çorlu ve Çerkezköy'de görev yapan basın mensuplarıyla dostluk maçında buluştu. Çorlu Belediye Başkanı

Çerkezköy 2.08.2018 16:45:00 0
Dostluk maçında buluştular

Çerkezköy ve Çorlu’da görev yapan basın mensupları dostluk maçında karşı karşıya gelirken, karşılaşmada Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’da ter döktü.

 

 

BAŞKAN AKAY GÖNDERMEDE BULUNMUŞTU

 

 

24 Temmuz Basın Bayramında Çerkezköy’de görev yapan basın mensuplarıyla futbol oynayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay karşılaşmanın ardından Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’a ‘Başkanım hazır mısın?” sözüyle gönderme yapmış, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’ta Akay’a ‘Kampa girdik, hazırız’ paylaşımı ile cevap vermişti. Günlerdir merakla beklenen karşılaşma ise önceki akşam Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksinde oynandı.

 

 

İLK DEVREDEN DÖRT GOL ÇIKTI

 

 

Karşılaşma öncesinde her iki takım örnek bir dostluk sergileyerek birbirlerine başarılar diledi. Çorlu basının kaptanlığını Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt yaparken, Çerkezköy basının kaptanlığını ise Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay yaptı. İzleyenler kadar oynayanların da keyif aldığı mücadelenin ilk dakikaları çekişmeli geçti. İlerleyen bölümlere doğru karşılaşmada ağırlığını hissettiren Çorlu basını arka arkaya goller bularak karşılaşmanın ilk devresini 4-0’lık üstünlük ile tamamladı.

 

 

ÇORLU BASINI FARKLI KAZANDI

 

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde toparlanan Çerkezköy basını bulduğu gollerle farkı indirmeyi başardı. Ancak ilerleyen bölümlerde tekrar oyunda hakimiyeti eline alan Çorlu basını üst üste goller bularak karşılaşmadan 10-4 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından dostluk kazanırken, iki takım oyuncuları da birbirlerini teker teker tebrik etti.

 

 

AKAY: KAZANAN DOSTLUK OLDU

 

 

Karşılaşmanın ardından konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Yaptığımız her çalışmada gerek haberleriyle gerekse manevi olarak bizi yalnız bırakmayan basın mensubu arkadaşlarımızla sadece haber zamanı değil çeşitli etkinlikle de birlikte bir dostluk maçı yaptık. Karşılıklı güven ve saygı çerçevesinde basın mensubu arkadaşlarımızın hep yanında olduk ve bundan sonraki süreçte de olmaya devam edeceğiz. Bugün davetimizi kırmayarak ilçemizde misafirimiz olan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve Çorlu’da görev yapan basın mensuplarımıza teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberlik içinde geçen karşılaşmada kazanan dostluk oldu” diye konuştu.

 

 

SARIKURT: TEŞEKKÜR ETTİ

 

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve basın mensuplarının misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt” Bugün Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın öncülüğünde basın mensuplarımızla birlikte güzel karşılaşmada karşılaştık. Dostluğun kazandığı karşılaşmada yoğun çalışma ortamından az da uzaklaşma fırsatı bulduk. Karşılaşmadan galibiyet ile ayrıldığımız içinde ayrı bir mutluyuz. Eylül ayında Çorlu’da düzenleyeceğimiz festivalde bu karşılaşmanın rövanşını yapmayı planlıyoruz” dedi.

 

 

Haber/Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10