Üniversite, sanayi iş birliği protokolü imzalandı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Çorlu Mühendislik Fakültesi ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası arasında eğitim ve öğretimin kalitesini arttırmak, bilimsel araştırma geliştirme çalışmaları ve ?

Çorlu 3.08.2018 18:00:00 0
Üniversite, sanayi iş birliği protokolü imzalandı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Çorlu Mühendislik Fakültesi ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası arasında “Sektör Tümleşik Eğitim Programı İşbirliği Protokolü” imzalandı. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nda imzalanan protokolde Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Çorlu TSO Meclis Başkanı Erdim Noyan ve Çorlu TSO Genel Sekreter İbrahim Karağöz, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lokman Hakan Tecer, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt İle işbirliği yapan kurum ve kuruluşların temsilcileri yer aldı.

 

 

AMAÇ ÜNİVERSİTEMİZ İLE SANAYİCİMİZ ARASINDAKİ İŞBİRLİĞİNİ GELİŞTİRMEK

 

 

Protokolle ilgili açıklamada bulunan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “ Göreve geldiğimiz ilk günden beri üniversite, sanayi iş birliği çerçevesinde proje ve faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda; Eğitim ve öğretimin kalitesini arttırmak, bilimsel araştırma geliştirme çalışmaları ve üniversitemiz ile sanayicimiz arasındaki işbirliğini geliştirmek en önemli hedeflerimizden’’ dedi. verdi.

 

 

Haber: Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10