Savcıya da hakime de teşekkür ederim

Anne ve babasının ölümünün ardından 40 yıldır Gazi Osman Paşa Mahallesi Fevzipaşa Caddesi'ndeki evinde yalnız yaşayan ve Çerkezköy'de 7'den 77'ye hemen herkesin yakinen tanıdı

Çerkezköy 5.08.2018 16:50:00 0
Savcıya da hakime de teşekkür ederim

1 AY SÜREYLE UYGULANACAK

 

Savcılığın yaptığı tahkikat sonrası, akrabası Ahmet Ç. tarafından rahatsız edilen  Necla Candar’ın iddialarını yerinde bulan Çerkezköy 1. Asliye Ceza Mahkemesi başkanı Gülçin Erkul, Ahmet Ç hakkında 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanunun 5/1 a, b, c, d, f maddelerinde yazılı tedbirlerin 1 ay süreyle uygulanmasına karar verildi. 

 

ALLAH ISLAH ETSİN

 

Karar kendisine tebliğ edilen 80 yaşındaki kimsesiz kadın, “Allah devletimizden, savcılarımızdan, mahkemelerimizden, hakimlerimizden razı olsun. Beni bu yaşta mahkeme kapılarına düşürenleri de Allah ıslah etsin. Umarım mahkemenin verdiği bu ibretlik karar bu şahsa ders olur. Aksi takdirde geçmişte olduğu gibi bugünden sonra da benim başıma gelecek her türlü olumsuzluktan bu şahıslar sorumlu olacaktır” dedi. 

 

ÇİFTE BAYRAM YAŞAYACAĞIM

 

Bu kararla birlikte, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde çifte bayram yaşayacağını dile getiren Candar “Allah’a şükürler olsun. Türk adaletine, hakimlere, savcılara ve mahkemelere de bu kadar kısa sürede karar verdikleri için teşekkür ediyorum” dedi. 

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10