Kıraç Çorlu'yu salladı

Çorlu Kaymakamlığı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Belediyesi ile Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde bu yılkı ilki düzenlenen Çorlu Alışveriş ve Tarım Fuarı Pa

Çorlu 6.08.2018 16:26:00 0
Kıraç Çorlu

 

 

Çorlu Kaymakamlığı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Belediyesi ile Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde bu yılkı ilki düzenlenen Çorlu Alışveriş ve Tarım Fuarı Pazar günü sona erdi. Fuarın kapanış programında sahne alan ünlü sanatçı Kıraç hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

 

Çorlu’da bu yıl düzenlenen Çorlu Alışveriş ve Tarım Fuarının kapanış programında ünlü sanatçı Kıraç sahne aldı.

PAZAR GÜNÜ SONA ERDİ

Çorlu Kaymakamlığı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Belediyesi, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, Trakya Kalkınma Ajansı, S.S. Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, Çorlu Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Renkly Fuarcılık ile dernekler, kurum ve kuruluşların da destekleriyle 30 Temmuz - 5 Ağustos 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen ve bu yıl ilk kez düzenlenen Çorlu Alışveriş Fuarı sona erdi.

BİNLERCE İNSANI AĞIRLADI

“6. Çorlu Autoshow Otomobil - Çorlu Trakya Balkan Ülkeleri Hazır Giyim, Ev Tekstili, Kültür ve Turizm Fuarı”, “Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı”, “11. Çorlu Tarımtech Tarım Fuarı” ve “Euro Animalia Avrupa Hayvancılık Ekipmanları ve Süt Endüstrisi Fuarı”nı aynı anda içinde barındıran Çorlu Alışveriş Fuarı, Çorlu halkının yanı sıra yurt içi ve yurt dışından binlerce insanı bir hafta süreyle ağırladı.

UNUTULMAZ GECE YAŞATTI

Çorlu Alışveriş Fuarı'nın son gününde sahne alan ünlü sanatçı Kıraç, konser alanını dolduranlara doyumsuz bir gece yaşattı. Konser esnasında sahneye çıkan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Kıraç'a çiçek takdim ederken kendisini Çorlu'da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sarıkurt konuşmasında, "Bizlere güzel bir gece yaşattığınız için şahsım ve halkım adına size ve ekibinize çok teşekkür ediyorum." dedi. Başkan Sarıkurt'un ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Behçet Atlı da Kıraç'a çiçek takdim etti.Kıraç, sevilen şarkılarını birbiri ardına seslendirirken kendisini izlemeye gelen binlerce hayranı şarkılarına eşlik etti. Kıraç, sahne performansıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10