'Girişimcilik Eğitim Programları'nın 4'üncüsü düzenlendi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ile Tekirdağ İŞKUR arasında geçtiğimiz şubat ayında imzalanan "Girişimcilik Eğitim Programları Protokolü" kapsamında uygulamalı girişimcilik eğitiml

Çerkezköy 8.08.2018 18:35:00 0

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ile Tekirdağ İŞKUR arasında geçtiğimiz şubat ayında imzalanan“Girişimcilik Eğitim Programları Protokolü” kapsamında uygulamalı girişimcilik eğitimleri devam ediyor. 19 Şubat’ta ilki düzenlenen uygulamalı girişimcilik eğitiminin 4’üncü eğitim programı geçtiğimiz pazartesi günü başladı. 4 gün süren eğitim bugün verilecek olan eğitim ile sona erecek. 

 

EĞİTİM DÖRT ANA KONUDAN OLUŞUYOR 

 

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi kapsamında dört ana konudan oluşan eğitim, Eğitmen Burcu Ergene tarafından verildi. Ergene, iş kurmak isteyen girişimci adaylarına iş fikrinin geliştirilmesi ve yaratıcılık egzersizleri ile iş planı yazma, etkili bir sunum için dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

 

GİRİŞİMCİLİK SERTİFİKASI ALMAYA HAK KAZANACAKLAR

 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Seminer Salonu’nda 4 gün 32 saat verilen eğitimde 31 Temmuz’da yapılan mülakata girip eğitime katılmaya hak kazanan kişiler daha sonra girişimcilik sertifikası almaya hak kazanacak.  Bu kapsamda Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme Ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’ndan 50 bin TL ödemesi 100 bin TL geri ödemeli olmak üzere 150 bin TL’ye kadar destek alabilecek. 

 

ÇERKEZKÖY İŞKUR HİZMET MERKEZİ’NE GİDEREK BAŞVURU YAPABİLECEK

 

Uygulamalı girişimcilik eğitimine katılmak isteyen girişimci adayları Çerkezköy İŞKUR Hizmet Merkezi’ne giderek başvuru yapabilecek. İmzalanan protokol kapsamında verilecek olan 6 eğitim programının 5’incisi 3-9 Eylül tarihleri arasında yapılacakken, mülakat ise 31 Ağustos Cuma saat 10:00’da İŞKUR Hizmet Merkezi’nde yapılacak. Son eğitim programı ise 8-11 Ekim tarihleri arasında yapılacakken, mülakat ise 4 Ekim perşembe günü saat 10:00’da İŞKUR Hizmet Merkezi’nde yapılacak.

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10