Uyan: Asfaltsız yol bırakmayacağız

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, ilçe genelinde asfaltsız yol bırakmamayı hedeflediklerini kaydetti. Yol yapım çalışmaları kapsamında yaz başından itibaren 30 km yol sıcak asfalt, 60 km yol

Marmara Ereğlisi 8.08.2018 20:00:00 0
Uyan: Asfaltsız yol bırakmayacağız

“ASFALT PLENTİMİZDE KENDİ İMKANLARIMIZLA ÜRETTİĞİMİZ ASFALTI KULLANIYORUZ”

Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Başkan Uyan; “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Tüm mahallelerimizde altyapısı tamamlanmış cadde ve sokaklarımızda sıcak asfalt ve sathi kaplama çalışması yürütüyoruz. Asfalt plentimizde kendi imkanlarımızla ürettiğimiz asfaltı kullanıyoruz. Vatandaşlarımıza bize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarımızın artarak devam edeceği sözünü veriyoruz. İnşallah önümüzdeki aylarda da bu performansı göstererek yapılmamış yol bırakmayacağız. “dedi.

 

“40 DERECE SICAK ALTINDA ÇALIŞAN EKİBİ KUTLUYORUZ”

 

Çalışmalardan memnuniyetini dile getiren vatandaşlar; “Başkanımız İbrahim Uyan, Başkan Yardımcılarımız her zaman bizlerin yanında oldular. Bizi çamurdan ve tozdan kurtarıyorlar. Daha önce Sultanköy ve Yeniçiftlik’te doğalgaz, kanalizasyon yoktu. Hepsi tamamlanıyor. Altyapısı tamamlanan bölgeler asfaltla kaplanıyor. Bizler bu yapılan çalışmaları görüyoruz. Ekipler 40 derece sıcağın altında var gücüyle çalışıyorlar. Başkanımız Uyan ve ekibine ne kadar teşekkür etsek az. Tüm mahallelerimizde bir çalışma var. Eksiklerimiz gideriliyor, yaşam şartlarımız iyileştiriliyor” dedi. 

 

Haber/Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10