Optimed 11 yaşında

Özel Optimed Hastanesi kuruluşunun 11. Yılını, dün 18.30-20.30 saatleri arasında düzenlenen kokteyl ile sadece çalışanlarının katıldığı sıcak bir atmosferde kutladı. Bu anlamlı günde konuş

Çerkezköy 9.08.2018 13:58:00 0
Optimed 11 yaşında

11 YIL ÖNCE HERKES GİBİ BİZİMDE HEDEFLERİMİZİ BÜYÜTMEK İÇİN HAYALLERİMİZ VARDI

 

 

Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan yaptığı konuşmada 11 yıl önce hastanenin faaliyete geçtiğinde hayallerinin olduğunu belirterek, “Bugün burada yeniden bir kuruluş yıl dönümü kutluyorsak bu hepimizin başarısıdır. Özel Optimed Hastanesi olarak, bundan 11 yıl önce kurulurken, herkes gibi bizim de hayallerimiz ve hayallerimizin gerçekleşmesi için hedeflerimiz vardı. Ama en önemlisi, hedeflerimize ulaşmak için, ailemizin bir parçası olmaktan mutluluk duyacak, güler yüzle hizmet edecek, ekip bütünlüğü içinde çalışacak bireylerle birlikte bu yolda devam etmekti. Başarı ancak bilgili, deneyimli, güler yüzlü, samimi ve işini seven, birbirine ve kuruma bağlı bir ekiple olurdu ve Optimed olarak böyle bir ekibe sahip olduğumuz için mutlu ve gururluyuz” dedi.

 

 

11 YIL BOYUNCA AYNİ İNANÇ VE AZİMLE ÇALIŞTIK VE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

 

Arslan; “11 yıl boyunca bu yolculukta aynı inanç ve azimle çalışan siz değerli hekim arkadaşlarıma, sağlık personellerimiz ve çalışma arkadaşlarıma şahsım ve Optimed Yönetim Kurulu adına, bir kez daha teşekkür etmek isterim. Her daim başarılı ve birlik içinde çalışan bir ekip olduk, ekip olmanın ötesine geçip acılarımızda birbirine destek veren, güzel günlerde mutluluklarımızı paylaşarak çoğaltan Optimed ailesi olduk. İş hayatının getirdiği sorumluluklarınızı yerine getirmenin dışında, aile olmanın, insani duyguları yaşatmanın sorumluluğunu da canı gönülden yerine getiren bireyler olduğunuz için, Optimed Hastanesi yöneticileri olarak, şanslı olduğumuza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

OPTİMED HASTANESİ OLARAK BİRÇOK ALANDA YENİLEME GERÇEKLEŞTİRDİK

 

 

Arslan; ‘’Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi 1. bina ve 2. binamızda bulunan birçok alanda yenilenme gerçekleştirdik. Yine hepimizin başarısıdır ki, binamız yeni, daha verimli, hastalarımız ve hasta yakınlarımız için çok daha şık alanlarda hizmet edecek duruma ulaştı. Optimed olarak, Çerkezköy ve Çorlu’da, zamanla büyük bir aile olduk. 2017 yılında temelini attığımız, sizlerin de bizlerle birlikte heyecanlandığı Özel Optimed Kapaklı Hastanesi’nin, 2018 sonunda yapılması planlanan açılışı ne yazık ki anlaştığımız firmadan kaynaklanan sorunlar nedeni ile duraksamıştır. Anahtar teslim kiralama şeklinde anlaştığımız hastane binasının, inşaat süresinde, Arsa-Bina Sahibi Firma, ekonomik sebepleri öne sürerek, anlaşmanın aksine, binayı tamamlayamayacağını belirtti. Kaba inşaatı bitirip, öyle bırakacağını, asıl maliyeti tutan, hastane inşaatının %75’ini olan ince inşaatı, hastaneyi açmak istiyorsak bizim yapmamızdan başka yol olmadığını söyledi. İlk anlaşmadaki haklarımızın saklı kalarak devam etmesi kaydıyla, Kapaklı için söz verdiğimiz hastane projemizden geri adım atmamak ve yola bir şekilde devam edebilmek adına, Arsa-Bina Sahibi Firma ile tekrar uzlaşma imkanları bulmak için yeniden masaya oturduk ancak makul ve resmi anlamda bir uzlaşı mümkün olmadı. Bilinmesi gereken şudur: Optimed’den kaynaklanan, ekonomik ya da başka bir sebepten değil, Arsa-Bina Sahibi Firma tarafından anlaşma koşullarının yerine getirilmemesi nedeni ile projemiz duraksamıştır. Binanın bize taahhüt edilen teslim süresinde teslim edilmemesi ya da başka bir durumda, yasal haklarımız da saklıdır. Anlaşmış olduğumuz ilk veya alternatifli ikinci teklifler dahil olmak üzere, hukuki anlamda da, kurum olarak bizleri zor durumda bırakmayacak şekilde, hastane projemizi hayata geçirmeye ve bu yolda devam etmeye yine hazırız. Kayıtlarla, şahitlerle, elektronik yazışmalarla sabit olan, projesi Optimed yetkililerinin katkılarıyla hazırlanmış olan ve binanın hastane olması için yapılan resmi işlemlerin ve alınan ruhsat ile izinlerinin Optimed Hastanesi için alındığının bilinmesi gerektiğini düşünüyoruz’’ şeklinde konuştu.

 

 

KAPAKLI’DA BİR OPTİMED SAĞLIK KURULUŞU YAPACAĞIZ

 

 

Ayhan Arslan , “Ancak Arsa-Bina Sahibi firma tarafından, tarafımıza henüz olumlu bir devam etme dönüşü olmamıştır. Şayet anlaşma sağlanamasa bile, biz Optimed ailesi olarak o binada olmasa da Kapaklı’da bir Optimed Sağlık Kuruluşu yapacağız. Sizlerden her zaman olduğu gibi desteklerinizi, dualarınızı, bizim için kıymetli olan bu yeni hayalin heyecanını paylaşmanızı bekliyoruz. Biliyorsunuz, hastalar en büyük değerimiz. Beraberinde işini nitelikli ve sürekli iyi yapan hekim ve çalışma arkadaşlarımız da bir o kadar değerli. Bu nedenle teşekkürlerimiz ve ödüllerimizi, bu varoluş nedenlerimize göre seçmeye özen gösteriyoruz. Bu bağlamda; en çok hasta teşekkürü alan kişileri, emekli olana kadar, belki sonrasında bile bizim aile üyemiz olan çalışanlarımızı; ayrıca işini farklı, iyi ve hastaya yarar sağlayacak şekilde yapan kişileri çok önemsiyor, şükran duyuyor ve ödüllendiriyoruz. Bu sebeple bugün 11. yılımızı bitirmenin verdiği mutlulukla, Optimed ailesinin parçası olan siz değerli çalışma arkadaşlarımızdan, 5. ve 10. yılını dolduranlar için hazırlamış olduğumuz şükran plaketlerimiz ve işini en iyi yapan, hastalarımız tarafından en çok memnuniyet dönüşü olan arkadaşlarımız için de teşekkür sertifikaları verilecek. Bu ödüllere layık görülen herkesi şimdiden tebrik ediyor, Optimed ailesine olan katkılarından dolayı bir kez daha şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum’’ dedi.

 

 

ÇORLU’DAKİ TREN KAZASINDA YAŞAMLARINI YİTİRENLERİN AİLELERİNE SABIR DİLEDİ

 

 

Arslan konuşmasının son bölümünde de “Son olarak Çorlu’daki Tren kazasında kaybettiğimiz vatandaşlarımızın ailelerine sabır, yaralı ve engelli kalmış olanlara yaşam boyu sağlık diliyorum. Güzel ilimiz Tekirdağ’da bir daha böyle bir kaza yaşanmamasını temenni ediyorum.Burada olan, olmayan tüm yönetim kadrosuna, hekimlerimize, sağlık çalışanlarımıza ve personelimize, organizasyonda görev alan arkadaşlarıma, ayrıca basın temsilcilerine teşekkürlerimi şahsım ve kurumum adına sunarken, yaklaşan  kurban bayramınızı da kutluyor, sağlık ve huzur dolu, mutlu yarınlar diliyorum” diye konuştu.

 

 

SAĞLIK YÖNÜNDEN TRAKYA’NIN EN İYİSİ OLMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK

 

 

Arslan’nın konuşmasının ardından     Hastane Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan da bir konuşma yaptı. Çalışkan, “Hastanemizin 11. kuruluş yılında sizlerle olmaktan büyük bir memnunluk duyuyoruz. Biz sağlık yönünden Trakya’nın en iyi olması için yola çıktık. Bizim yeni hastane hayallerimiz var. Bundan sonraki yıllarda sorumluluğumuzun daha da artacak.11 yıldan bu yana hastanemizde 400 çalışanımız bulunuyor. Optimed Hastanesi 400 ailenin geçimini sağlıyor ve bu nedenle en iyi hastane olması sorumluluğumuz var. Bu hastanede çalışanların geleceklerinin sağlanması sorumluluğumuz var. Şu anda hastanede çalışanlarımızın ilk iş yeri olduğu gibi son işyerleri olmasını hayal ediyor,daha nice yıllar diyorum” dedi.

 

 

ARDINDAN 11 YIL PASTASI ALKIŞLARLA KESİLDİ

 

 

Yapılan konuşmaların ardından Optimet Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, Hastane Başhekimi Op.Dr.Recep Çalışkan, hastane ortaklarından Op.Dr. Nevzat Koç, Uzm.Dr. Levent Kor, Hastane Başhemşiresi Sevda Sümbül başta olmak üzere bazı hastane hekimleri ve personelli ile birlikte 11. yıl pastasını alkışlarla kestiler.

 

 

5 ve 10. YILINI DOLDURAN DR. VE PERSONELE PLAKET VERİLDİ

 

 

Pasta kesiminin ardından hastanede 5 ve 10 yılını dolduran doktorlara personele plaketlerini Genel Müdür Op.Dr. Ayhan Arslan, Başhekim Op.Dr. Recep Çalışkan, Uzm.Dr. Levent Kor, Op.Dr. Nevzat Koç ve Op.Dr. Nevzat Koç’un eşi Eczacı Gülay Koç verdi. Ayrıca hastalardan en çok teşekkür alan personele de plaket verildi.

 

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10