''Onlar hayallerle biz belgelerle konuşuyoruz''

Çerkezköy İlçe Teşkilatı'na teşekkür ziyaretinde bulunan CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun yaptığı konuşmada, çiftçiliğin bitme noktasında olduğunu ifade etti. 

Çerkezköy 9.08.2018 18:19:00 0

 

Çerkezköy İlçe Teşkilatı’na teşekkür ziyaretinde bulunan CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun yaptığı konuşmada, çiftçiliğin bitme noktasında olduğunu ifade etti.  Çiftçinin var olması için mücadele verdiklerini dile getiren Aygun; ‘’Tarımda Avrupa’da birinciyiz deniliyor bu nasıl birincilik. Biz tarımın yok olmaya başladığını söylediğimizde bize yalan söylüyorlar dendi. Bu konuda bizim belgelerimiz var. Biz belgelerle konuşuyoruz, onlar hayallerle’’ dedi.

 

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun dün saat 15.30’da CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Aygun’u ilçe teşkilatında CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ilçe yönetimi, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, belediye meclisi üyeleri ve partililer karşıladı.

ZİYARET İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyarette ilk konuşmayı CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı yaptı. Camcı, “24 Haziran genel seçimlerinde CHP olarak ilimizden 3 milletvekili çıkardık. Bugün bizleri ziyaret eden Sayın Milletvekilimiz İlhami Özcan Aygun’a ziyaretleri için teşekkür ediyoruz. Yerel seçimlerde partimizin başarılı olması için ilçe yönetimimiz ve partililerimizle, vekillerimizle el birliği içinde çalışacağız. Yerel seçimlerde hedefimiz mutlak başarılı olmaktır. dedi.

3 GÜNDÜR BÖLGEMİZDE ZİYARETLERDE BULUNUYORUM

Camcının ardından konuşan CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun da, “Seçimden sonra ancak sizleri ziyaret etme imkanını bugün buldum. Sıcak karşılamanızdan dolayı da sizlere teşekkür ediyorum. Ankara’da ekip olarak sizleri en iyi şekilde temsil etmek ve tanıtmak için çalışacağımı bilmenizi istiyorum. 3 gündür bölgemizde ziyaretlerde bulunuyorum. Bölgemizin sorunlarını dile getiriyorum ve bunları sosyal medyada sizlerle de paylaştım ve paylaşmaya devam edeceğim. Ekibimde ulusal ve yerel basında görev almış olan arkadaşlardan kurulu bir ekip oluşturdum. Amacım sizlere en iyi şekilde hizmet verebilmek için.”dedi

YEREL SEÇİMLERDE DE HEDEFİMİZ 12-0’DIR

Amaçlarının bundan böyle birlik ve beraberlik içinde sıkı şekilde çalışarak yerel seçimlerde de Tekirdağ’da 12-0 yapmak olduğunu dile getiren Aygun; ‘’Çalışmalarımız bu yönde olacak. Son günlerde CHP’ye bazıları tarafından ayar çekilmek isteniyor. CHP o kişilere pabuç bırakacak parti değildir.Bu konuda söz söyleyen AK Partililer kendi işine baksınlar’’ dedi.

SEZARIN HAKKI SEZARA VERİLMELİ

Aygun; ‘’Yağmur yağdığında Çerkezköy sular altında kalıyor, pazar yeri göl oluyordu. Fakat şimdi yok. Çünkü Belediye Başkanı Vahap Akay’ın çalışması sayesinde bunlar olmuyor. Çerkezköy’de başarılı bir belediye başkanımız var.  Başkan Akay derenin etrafına çok güzel bir park yapıyor. Her alanda da çok güzel işler yapıyor. Çerkezköy halkı 2014 seçimlerinde belediye başkanlığında ne kadar doğru bir tercih ettiklerinde haklı olduklarını gördü. Belediye Başkanı Vahap Akay güzel bir ekip kurmuş ve çok da iyi çalışıyor. En borçlu belediye olarak Çerkezköy Belediyesi’ni devralan Akay’ın bir yandan borç ödemesi ve bir yandan da çok güzel işler yapmasını takdirle karşılıyorum. Önümüzdeki yerel seçimde de Sezar’ın hakkı Sezar’a verilmeli. Belediye başkanına kimler karşı koyuyorsa bizler de onların karşısındayız. Siyasetimizin malzemesi vatandaştır’’ dedi.

 

‘’ORDU’DA NE YAPILMASI GEREKİYORSA YAPALIM’’

Karadeniz Bölgesi’nde yaşanan afet olaylarına da değinen Aygun; ‘’Ordu’daki hemşerilerimize de geçmiş olsun diyorum. Allah bir daha böyle felaketler ülkemize yaşatmasın. Ordu’da ne yapılması gerekiyorsa yapalım.”dedi.

ONLAR HAYALLERLE BİZ BELGELERLE KONUŞUYORUZ

Çerkezköy’e yapılmak istenen termik santral konusuna da değinen İlhami Özcan Aygun, “Çerkezköy’de termik santral yapılmak isteniyor. Bu konuda bizlere ne görev düşüyorsa biz vekilleriniz olarak yapmaya hazırız. Ayrıca ilimiz genelinde yer altı sularının yok olmaması için de elimizden geleni yapacağız.’’ dedi. Çiftçinin durumunun kötü olduğunu ve çiftçiliğin bitme noktasında olduğunu ifade eden Aygun, çiftçinin var olması için de mücadele verdiklerini dile getirerek; ‘’Tarımda Avrupa’da birinciyiz deniliyor bu nasıl birincilik. Biz tarımın yok olmaya başladığını söylediğimizde bize yalan söylüyorlar dendi. Bu konuda bizim belgelerimiz var. Biz belgelerle konuşuyoruz, onlar hayallerle. Bizim yaptığımız işler ortada. Siyaset acemilik değil öngörüdür. İş bittikten sonra sahiplenen çok oluyor.  Bu işler ekip işi ekip iyi ise başarı olur. Bizim parlamentoda ekibimiz sağlam’’ dedi. Aygun, devlet hastanelerine nüfus cüzdanı olmadan giden vatandaşların kaydının yapıladığını, devletin bütün fabrikalarının satılarak birilerine peşkeş çekildiğini de söyledi.

BİR ÜLKEDE ADALET HUKUK YOKSA İSTİKRAR YOKTUR

Bir ülkede adalet ve hukuk sistemi yoksa istikrarın olmadığını kaydeden CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun; ‘’Enerjide de geldiğimiz nokta ortada. Yerelde  belediyelerin gelirleri yüzde otuz azaltıldı. Böylelikle belediye başkanları cezalandırılıyor.  Ama parlamento da kırmızı koltuklar ve kırmızı plakalı araçlar alınıyor. Hani nerde tasarruf’’ dedi. Ekonomiye de değinen Milletvekili İlhami Özcan Aygun “Şu anda kimse önünü göremiyor. Hukuk sistemi çalışmıyorsa istikrar da yoktur. Bizim istikrarımız damada bağlı. Gittikçe karanlığa gidiyoruz. Lüks tüketim yerine kemer sıkma zamanı geldi de geçti. İnsanlarımız mutsuz.”diye konuştu.

ŞAPKA DÜŞTÜ KEL GÖRÜNDÜ

 Tekirdağ’da 12-0 yapacağız” diyen AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel’e de cevap veren Aygun “Onlar beni siyasette acemi görüyorlar ama ben siyasette onlardan eskiyim. Siyaset ileriyi görmektir. Biz ileriyi onlardan çok daha iyi görüyoruz. Onlar hayalle devam ediyor. Bu işler o kadar kolay değil. Tekirdağlı hemşerilerime güveniyorum. Çünkü şapka düştü kel göründü. Yerel seçimlerde biz yine 12-0 yapacağız ve onlar yine avuçlarını yalayacak” dedi.

 HAKLI OLDUĞUNUZ KONUDA GELİN, HAKSIZ OLDUĞUNUZ KONULARDA GELMEYİN

Aygun, sözlerini şöyle sürdürdü, “Şunu sizlere özellikle belirtmek istiyorum. Bir şeylerde haklı  iseniz çözümü için gelin. Ama haksız iseniz gelmeyin. Haklı davanızda sizinle ölmeye kadar varım. Sizlerin sorunlarınızın çözümü için biz varız”

ÇERKEZKÖY BELEDİYEYİSİ’Nİ DE  ZİYARET ETTİ

İlçe teşkilatında yapılan konuşmanın ardından partililerle ilçe binası önünde günün anısına toplu bir hatıra fotoğrafı çektiren Milletvekili İlhami Özcan Aygun ardından  Çerkezköy Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkan Vekili Nedim Yılancı ile görüştü. Aygun’a ziyaretinde CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, belediye meclis üyeleri ilçe yönetimi  ve partililer de eşlik etti. Belediyenin çalışmaları ile ilgili Başkan Vekili Yılancı’dan bilgi alan Aygun, işlerin takibi noktasında Ankara’da üstüne düşeni en iyi şekilde yapacağını belirtti.

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10