Belediye'den dolandırıcılık uyarısı

Kapaklı Belediyesi, belediye adının kullanılarak yardım talebinde bulunan kişilere itibar edilmemesi konusunda vatandaşı uyardı.

Kapaklı 9.08.2018 18:23:00 0
Belediye

 

 

Kapaklı Belediyesi, belediye adının kullanılarak yardım talebinde bulunan kişilere itibar edilmemesi konusunda vatandaşı uyardı.

155’İ ARASINLAR

Kapaklı Belediyesi yaptığı yazılı açıklamada “ Son günlerde, Belediye Başkanımız İrfan Mandalı'nın belediye başkan yardımcılarımız ve idarecilerimizin adı kullanılarak, yardım adı altında bağış toplandığı ve dolandırıcılık yapıldığı yönünde ihbarlar gelmektedir. Fabrikalarımıza, esnaflarımıza, şirketlerimize, iş adamlarına telefon ile ya da birebir görüşerek herhangi bir konu hakkında yardım talep eden dolandırıcılar hesap numarası vererek, belirledikleri sözde yardım miktarını hesaba yatırmalarını istemektedirler. Kapaklı Belediyesinin hiçbir biriminden yardım ve destek adı altında bağış talebinde bulunulması söz konusu değildir. Vatandaşlarımızın iyi niyetini bu şekilde istismar eden dolandırıcılara karşı dikkatli davranmalarını ve bu şahıslara kesinlikle itibar etmeyerek karşılaştıkları benzer durumlarda, 155’i arayarak emniyet güçlerimize ve Kapaklı Belediyemiz Zabıta Müdürlüğüne anında haber vermelerini önemle rica ederiz.

Haber/Hilal ÇARIKÇI

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10