Minik Beren'in adı yaşatılacak

Ergene Belediye Meclisi Ağustos ayı 2.meclis toplantısını gerçekleştirdi. gündem maddelerinden bir tanesi olan 'Projesi devam eden 'Gündüz Bakım Evi' ile ilçede ikamet eden 25-66 aylık çocuklar?

Ergene 10.08.2018 18:13:00 0
Minik Beren

 

Ergene Belediye Meclisi Ağustos ayı 2.meclis toplantısını gerçekleştirdi. Gündem maddelerinden bir tanesi olan ‘Projesi devam eden ‘Gündüz Bakım Evi’ ile ilçede ikamet eden 25-66 aylık çocukların zihinsel, bedensel ve algısal gelişimlerini sağlamak için projesi alınacak aylık ücretin 2018 yılı 500 TL olarak, isminin belediyenin eski personeli Melih Kurtuluş’un 8 Temmuz tarihinde Sarılar Mahallesi yakınlarında gerçekleşen elim tren kazasında hayatını kaybeden bebeği Beren Kurtuluş olması kararlaştırıldı. Gündem maddesi oy birliği ile karara bağlandı. 

BİHTER KIZIMIZIN DA ADINI ERGENE’DE YAŞATMAK İSTİYORUZ

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel toplantı sonrasında yaptığı açıklamada tren kazasının kendilerini çok üzdüğünü belirterek, “Beren bebeğimizin ismini yaşatmak adına adının Yeşiltepe Mahallesinde yapımı kısa bir süre sonra tamamlanacak olan Çocuk Akademisine konulmasını meclisimize sunduk, meclis üyelerimizde kabul etti ben bu konuda tüm meclis üyelerime teşekkür ediyorum. Beren bebeğimizin yanı sıra Bihter kızımızın da adını Ergene’de yaşatmak istiyoruz, hedefimiz kendi mahallesinde, dedesinin yaşadığı Vakıflar mahallesinde düşünüyoruz” dedi.

BU ALANDA SÜRDÜRDÜĞÜM ÇALIŞMALARIM HER DAİM DEVAM EDECEKTİR

Çalışan ailelerin çocuklarını emanet edebilecekleri güvenli bir çatı aradıklarını ifade eden Yüksel; ‘’Kreşlerimizin varlığı ve yapım amacı da bu çalışmalarımızın bir parçasıdır. Velimeşe Belediye Başkanlığı görevimde de kreş projesini hayata geçirip Milli Eğitim Müdürlüğü’ne  teslimini gerçekleştirdik. Önemsediğim konuların başında geleceğimizin mimarları çocuklarımız yer almaktadır. Bu alanda sürdürdüğüm çalışmalarım her daim devam edecektir’ dedi.

Haber: Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10