'Kurbanını paylaş, kardeşinle yakınlaş'

Kapaklı İlçe Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla başlattığı 'Kurbanını paylaş, kardeşinle yakınlaş' temalı

Kapaklı 10.08.2018 18:20:00 0

 

Kapaklı İlçe Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla başlattığı ‘Kurbanını paylaş, kardeşinle yakınlaş’ temalı kampanya kapsamında vekalet yoluyla kurban kesim programı düzenliyor. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Kapaklı İlçe Müftülüğü yetkilileri; ‘’ Vakfımıza emanet ettiğiniz kurbanları İslami usullere uygun şekilde keserek, ülkemizdeki ihtiyaç sahiplerinin yanı sıra mülteci kamplarından, savaş ve afet bölgelerine, kıtlık ve kuraklıkla mücadele eden ülkelerden, bir Müslüman’ın selamına muhtaç bölgelere kadar dünyanın dört bir yanında ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz’’ dedi.

Kapaklı İlçe Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla başlattığı ‘Kurbanını paylaş, kardeşinle yakınlaş’ temalı kampanya kapsamında vekalet yoluyla kurban kesim programı düzenliyor.

YARDIM ULAŞMAMIŞ KİMSENİN KALMAMASINI HEDEFLİYORUZ

Kapaklı İlçe Müftülüğü yetkilileri, Türkiye Diyanet Vakfı olarak Diyanet İşleri Başkanlığı işbirliği ile 26 yıldır mazlum ve mağdur coğrafyalar için Vekâletle Kurban Kesim Programı düzenliyoruz. 2018 Vekâletle Kurban Kesim Programı kapsamında yurt içinde 280 il ve ilçe merkezinde, yurt dışında 145 ülkenin 436 bölgesine kurban bağışlarınızı ulaştırarak yeryüzünün en ücra köşelerinde dahi yardım ulaşmamış kimsenin kalmamasını hedefliyoruz’’ dedi.

PROGRAMIMIZA GÖNÜL RAHATLIĞIYLA KATILABİLİRSİNİZ

Yetkililer; ‘’Yapmış olduğunuz bağışların tüm aşamalarının titizlikle kontrol edilerek İslami şartlara uygun şekilde işlemlerin sağlanmasına büyük hassasiyet göstermekteyiz. Vakfımıza emanet ettiğiniz kurbanları İslami usullere uygun şekilde keserek, ülkemizdeki ihtiyaç sahiplerinin yanı sıra mülteci kamplarından, savaş ve afet bölgelerine, kıtlık ve kuraklıkla mücadele eden ülkelerden, bir Müslüman’ın selamına muhtaç bölgelere kadar dünyanın dört bir yanında ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Diyanet İşleri Başkanlığı ile ortaklaşa yürüttüğümüz kurban programımıza gönül rahatlığıyla katılabilirsiniz. Vekaletle kurban keseceklerin Kapaklı İlçe Müftülüğü’ne müracaat etmeleri gerekir’’ dedi.

Haber: Mayil SEYMEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10