Kurban satış yerleri belli oldu

Malkara Belediyesi tarafından Kurban Bayramı nedeniyle Hacıevhat Mahallesi, Ahmetpaşa Köy Yolu Caddesi üzeri, Erenler futbol sahası alanında kurulacak olan kurban pazarı yer tahsisinin belirlenmesi için dün saat 10.30'da M

Malkara 10.08.2018 18:22:00 0
Kurban satış yerleri belli oldu

 

Malkara Belediyesi tarafından Kurban Bayramı nedeniyle Hacıevhat Mahallesi, Ahmetpaşa Köy Yolu Caddesi üzeri, Erenler futbol sahası alanında kurulacak olan kurban pazarı yer tahsisinin belirlenmesi için dün saat 10.30'da Malkara Belediye Meclis Odası'nda kura çekimi yapıldı. Kurban pazarı yeri kura çekimine, Malkara Belediye Başkan Vekili Nuran Başkütük, Belediye Başkan Yardımcısı Bahaettin Cömert, Zabıta Müdürü Emrah Özsoybaş ve kurban satıcıları katıldı.

KURBAN SATICILARININ SATIŞ YAPACAĞI YERLER BELLİ OLDU

Malkara Belediye Başkan Vekili Nuran Başkütük, " Umarım çekilecek olan kuralar hepiniz için hayırlı olur. Sizlere şimdiden bol bereketli satışlar diliyorum. Kurban Bayramı ülkemize ve İslam âlemine hayırlı olsun. Gerekli bilgileri Zabıta Müdürümüz sizlere açıklayacak.” diyerek satıcıların yaklaşan Kurban Bayram'ını kutladı. Kura çekimleri sonucunda, kurban pazarı alanında kurbanlık satışı yapacak olan kurban satıcılarının satış yapacağı yerler belli oldu.

Haber: Esengül ÖZDEMİR

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10