Engellilerin hayatlarını kolaylaştırıyor

Marmaraereğlisi Belediyesi ilçede yaşayan engellilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Marmaraereğlisi Belediyesi ilçede ikamet eden Hanım Gülabi'nin bedensel engelli çocuğu Eray'a engelli puseti

Marmara Ereğlisi 10.08.2018 18:44:00 0
Engellilerin hayatlarını kolaylaştırıyor

 

 

 

Marmaraereğlisi Belediyesi ilçede yaşayan engellilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Marmaraereğlisi Belediyesi ilçede ikamet eden Hanım Gülabi’nin bedensel engelli çocuğu Eray’a engelli puseti teslim edildi.

“HER ZAMAN HİZMETİNDEYİZ”

Engelsiz bir Marmaraereğlisi hedefleyen ve bunu gerçekleştirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, sosyal belediyecilik anlayışıyla tüm vatandaşlara ulaşmayı hedeflediklerini dile getirerek; “İlçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımıza desteğimiz artarak devam edecek. Biz sadece bu konuda değil, her konuda vatandaşlarımıza yardımcı olmak istiyoruz. Hasta nakil araçlarımız ve engelli nakil aracımızla ilçemizdeki engelli vatandaşlarımızın her zaman hizmetindeyiz. ”dedi.

13 KİŞİYE TESLİM EDİLDİ

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından geçtiğimiz Temmuz ayı içerisinde ilçede ikamet eden 13 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye teslim edildi. Tüm ihtiyaçlarının karşılandığını belirten engelli vatandaşlar Başkan Uyan’a teşekkürlerini iletti.

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10