Öğrencilere 'Bağımlılık' seminerleri

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Çerkezköy Şubesi'nin bağımlılıklarla mücadele kapsamında önleyici, bilinçlendirici ve bilgilendirici eğitim ve tanıtım faaliyetleri tüm hızıyla devam ediyor. Yeşi

Çerkezköy 12.08.2018 12:02:00 0
Öğrencilere

Yeşilay Çerkezköy Koordinatörü ve Çerkezköy Fevzipaşa Camii İmamı İsmail Bütün ilçe merkezinde bulunan tüm camilerde kuran dersi alan öğrencilere ‘Bağımlılık’ konulu seminerler veriyor.

 

 

TÜM CAMİLERDE VERİLİYOR

 

 

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Yeşilay’ın 2014 yılında imzaladığı protokol ile hayata geçirilen ve camilerde de ders olarak verilmeye başlanan “Bağımlılık” seminerleri bu yılda devam ediyor. Öğrencilere tüm camilerde ‘Bağımlılık ile mücadele, ‘Sağlıklı Yaşam’, ‘Teknoloji bağımlılığı’ ve ‘Tütün Bağımlılığı’ konularında eğitimler verildiğini kaydeden Yeşilay Çerkezköy Koordinatörü ve Çerkezköy Fevzipaşa Camii İmamı İsmail Bütün “ Yeşilay bağımlılıkla mücadele seminerleri Diyanet İşleri Başkanlığı ve Kızılay’ın ortak protokol anlaşmasıyla bağımlılık konusunda seminerler veriliyor. Sigara, uyuşturucu, teknoloji, esrar-eroin bağımlılığı ve sağlıksız gıdalar konusunda camilerimizde yaz kuran kursları bitene kadar seminerler verilecek” dedi.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10