PTT kartpostal geleneğini sürdürüyor

Türkiye Posta Telgraf Teşkilatı (PTT) Genel Müdürlüğü Ramazan Bayramı'nda olduğu gibi Kurban Bayramı'nda da vatandaşların eş dost ve akrabalarına bayram tebriki göndermeleri, birlik ve beraberl

Çerkezköy 12.08.2018 14:37:00 0
PTT kartpostal geleneğini sürdürüyor

PTT vatandaşların tebrikleşme geleneğini sürdürmeleri için Türkiye Posta Telgraf Teşkilatı (PTT) Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan ücretsiz kartpostal dağıtımı Çerkezköy'de de devam ediyor. Posta Telgraf Teşkilatı tarafından yapılan açıklamada kartpostalların vatandaşa ücretsiz olarak dağıtıldığı belirtilirken sadece gönderme ücretinin vatandaşa ait olduğu kaydedildi. Gönderme ücretinin 1 TL olduğunu belirten yetkililer, kartpostallara vatandaşlar tarafından büyük ilgi gösterildiğini belirttiler.

 

 

SADECE DİNİ BAYRAMLARA ÖZEL

 

 

PTT’nin ücretsiz kartpostal dağıtımının sadece Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramına özel dağıtım yaptığını belirten yetkililer, “Posta Telgraf Teşkilatı tarafından vatandaşlara  ücretsiz olarak dağıtılan kartpostallara vatandaşlarımız büyük ilgi gösteriyor. Bu kartpostallar sadece Ramazan ve Kurban Bayramına özel olarak çıkartılıp dağıtılıyor ve vatandaşlardan da hiçbir ücret alınmıyor sadece gönderim ücreti olarak kart başı 1tl posta ücreti alınıyor.  Vatandaşlarımızın tebrikleşme geleneğini sürdürmelerini amaçlıyoruz” dediler.

 

 

Haber: Seyit SÜREN  

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10