TMS üyeleri kaynaşma pikniğinde buluştu

Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Kale ve Kilit Kalıp San. A.Ş. çalışanları ve ailelerine fabrika tarafından kaynaşma pikniği düzenlendi.

Kapaklı 13.08.2018 15:38:00 0
 TMS üyeleri kaynaşma pikniğinde buluştu

 

Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Kale ve Kilit Kalıp San. A.Ş. çalışanları ve ailelerine fabrika tarafından kaynaşma pikniği düzenlendi. Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi’ne bağlı Kale Kilit ve Kalıp San. A.Ş. fabrikası tarafından düzenlenen kaynaşma pikniğinde işçiler ve aileleri gönüllerince eğlendi. Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi’nin yetkili olduğu Kale Kilit ve Kalıpsan Sanayi Anonim Şirketi fabrikasında düzenlenen kaynaşma ve dayanışma pikniği büyük ilgi gördü. Piknik programına Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ile Kale Kilit ve Kalıpsan fabrikasının yetkili müdürleri de katıldı.

PİKNİK SEFAALAN MAHALLESİ’NDE DÜZENLENDİ

Kale Kilit ve Kalıpsan fabrikasının Saray ‘ın Sefaalan Mahallesi Koru Sefa Piknik alanında düzenlediği kaynaşma ve dayanışma pikniğine bu işyerinde çalışan Türk Metal Sendikası üyeleri büyük bir katılım gösterdi. Sabah saat 09.00’da başlayan piknik programı akşam saat 19.00’a kadar devam etti. Programda Kale Kilit ve Kalıpsan çalışanları kendi, aralarında çuval yarışı, ip atlama yarışı, sandalye kapma yarışı gibi çeşitli yarışmalar da yaptılar. Yarışmalarda ilk üçe giren yarışmacılara hediyeler verildi. Programda gün boyu katılımcılara çeşitli yiyeceklerin yanı sıra dondurma da dağıtıldı. Çocuklar için şişme oyun grupları kuruldu ve çocuklar da doyasıya eğlendi.

KOÇAK İŞÇİLERLE HALAY ÇEKTİ

Piknik programında hazır bulunan Türk-iş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, canlı müzik eşliğinde Kale Kilit ve Kalıpsan çalışanlarıyla birlikte halay çekti, Tekirdağ karşılaması oynadı. Başkan Koçak’ın Türk Metal Sendikası’nın yetkili olduğu işyerlerinde çalışan tüm sendika üyelerinin birbirleriyle kaynaşması ve dayanışmasının üst seviyeye çıkmasının piknik programlarının da önemli olduğunu belirtti. Murat Koçak sendika olarak her zaman sendika üyelerinin yanında olduklarını ve bu tür organizasyonların genellikle yaz aylarında yoğunluklu olarak devam ettiğini de belirtti. Koçak Kale Kilit ve Kalıpsan işyerlerinin düzenlenen piknik programında eksiksiz hizmet verdiklerini de ifade ederek fabrika yöneticilerine çalışanlarına verdiği önem nedeniyle teşekkür etti.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10