Bayramda ek otobüs seferleri konulacak

Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olması dolayısıyla Çerkezköy'deki otobüs firmaları yöneticileri bayram tatili beklentisi içinde olduklarını belirtti. Şu ana kadar bayram yoğunluğunun olmadığını i

Çerkezköy 13.08.2018 15:42:00 0
Bayramda ek otobüs seferleri konulacak

 

 

Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olması dolayısıyla Çerkezköy'deki otobüs firmaları yöneticileri bayram tatili beklentisi içinde olduklarını belirtti. Şu ana kadar bayram yoğunluğunun olmadığını ifade eden otobüs firmalarının temsilcileri yoğunluğun bayrama son üç gün kala yaşanacağını kaydetti.

Önceden yer ayırma işlemi yapmadıklarını belirten firma yetkilileri yoğunluğa göre ek seferlerin konulacağını ve hiçbir yolcunun mağdur edilmeyeceğini de ifade ettiler.  

 

Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olması dolayısıyla Çerkezköy'deki otobüs firmaları yöneticileri bayram tatili beklentisi içinde olduklarını belirtti.

 

 CUMA AKŞAMI İTİBARİYLE YOĞUNLUK YAŞANMAYA BAŞLAR

 

Pamukkale Seyahat Çerkezköy yetkililerinden Uğur Akdemir, “Genelde dini bayramlarda tatillerin uzun olduğu dönemlerde vatandaşlarımızın birçoğu hem bu tatil fırsatını değerlendirmek hem de akraba, eş dostlarıyla birlikte olmak için tatili değerlendirme yoluna gidiyor. Bu Kurban Bayramı’nda da 9 gün olması nedeniyle vatandaşlarımız yakın ve uzak il ve ilçelerde bulunan akraba, eş dostlarına gitmeyi tercih edeceklerdir. Şu anda her zamanki gibi otobüsler normal doluluk oranlarında  seferlerini  sürdürüyor.  Cuma akşamı itibariyle yoğunluk yaşanmaya başlar diye düşünüyoruz. Ancak önceden rezervasyon almıyoruz. Pamukkale Seyahat olarak  her bayramda olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da  bölge  halkımıza eksiksiz hizmet vereceğiz ve firmamız yeterli ve donanımlı otobüslere sahiptir.”dedi.

 

HİÇ KİMSE KARAMSAR OLMASIN SIKINTI YOK

 

Tokat Kale Seyahat firma yetkilisi Erol Eroğlu da, “Her zaman olduğu gibi özellikle tatillerin uzun olduğu bayram dönemlerinde vatandaşlarımızın talepleri özellikle bayrama son birkaç gün kala yoğun oluyor. Bu Kurban Bayramı’nda da otobüs firmaları olarak bizler de yoğunluk nedeniyle herhangi bir aksaklık ve sıkıntı yaşanmaması için gerekli tüm önlemlerimizi aldık. Çerkezköy’de bölgemize hizmet veren otobüs firmaları olarak bizler vatandaşlarımızı mağdur etmemeye ve müşteri memnuniyetine özen gösteriyor ve vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vermek için yarışıyoruz. Bu Kurban Bayramı’nda da 9 günlük tatilin olması yolcu kapasitemizde artış yaşanacağını düşünüyoruz. Dönüşlerde de yine aynı yoğunluk yaşanır. Ancak herkes gideceği yere ulaşacak kimse karamsar olmasın, hiç sıkıntı yok” dedi.

 

 

YOĞUNLUĞA GÖRE EK SEFER KONULACAK

 

Pamukkale Seyahat Müşteri Temsilcisi Tamer Coşkun ise, “Kurban Bayramı’nda müşteri talebine göre göre ek seferler konulacak. Her bayram yaşanan yolcu yoğunluğuna göre ek sefer koyuyoruz. Normalde 30 dakikada kalkan otobüslerimiz yaşanan yoğunluğa göre 20 dakikada bir kalkacak. Kimse mağdur olmayacak, kusursuz hizmetimiz devam edecek” dedi. İstanbul yolcu ücretlerinde herhangi bir değişiklik yok ve 26 TL ile 28 TL’den devam ediyor.

 

UZUN YOLA GİDECEKLER ERKEN GİDİYOR

 

Metro Seyahat Firması Çerkezköy yetkililerinden Oktay Aydın da, “Metro Seyahat olarak Kurban Bayramı yolcu yoğunluğuna hazırlıklıyız. Vatandaşlarımızın gidecekleri yerlere güvenli bir şekilde ulaşacaklardır. Her bayram arifesinde olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da elbette  bizlerin de beklentileri var. Ancak bu bayram bizlerin beklentileri uzun yol yolcularının az olacağı düşüncesindeyiz. Özellikle uzun yola gidecek olanlar  erken gidiyor ve dönüşleri de bayramın son günü başlıyor. Kurban bayramı tatilinin de 9 gün gibi uzun bir süre olması vatandaşlar bu fırsatı değerlendireceklerdir.”diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10