Kurla kurmadık kurla kaybetmeyeceğiz

ABD'nin Türkiye üzerinde sahneye koyduğu son çirkin oyun Türkiye genelinde olduğu gibi Çerkezköy'de de geniş çevrelerden tepki görüyor.

Çerkezköy 13.08.2018 18:44:00 0
Kurla kurmadık kurla kaybetmeyeceğiz

 

FIRSATÇI ZİHNİYETE SERT TEPKİ GÖSTERDİ

Kurdaki dalgalanmalara ve bunu fırsat bilen kurnazlara karşı halkı ve esnafı duyarlı ve sağduyulu olmaya çağıran Çerkezköy’ün ilk günlük gazetesini Çerkezköy halkı ile buluşturan gazeteci Şaban Kardeş, bu tip fırsatçı, evanjelist, kapitalist, emperyalist, kendinden başka kimseyi düşünmeyen zihniyete sert tepki gösterdi. Tedarikçilerin firmalara uyguladıkları yüzde 30’luk artışlara da tepki gösteren Şaban Kardeş, o tedarikçilerin mallarını satmama kararı aldığı gibi Türk halkının ve Çerkezköy esnafının daha çok üretip daha kontrollü tüketmesi, yaratılmak istenen kaos ortamının aksine halkın güven ortamında ticaret yapması, vatandaşın çarşıya pazara sokağa çıkması gerektiğinin altını çizdi.

TÜRK MİLLETİ BUNUN DA ÜSTESİNDEN GELECEK

Kardeş  “Bu çirkin oyunun önlenmesinde karıncanın yangına su taşımasındaki rolü kadar da olsa, biz de tüm kurumlarımızdaki reklam fiyatlarımızı bugünden itibaren yürürlükte olan fiyatlarımızın yüzde 30 altın çektik” dedi. Türk milletinin bugüne kadar çok zor günler geçirdiğini, bunun da üstesinden geleceğini kaydeden Kardeş “Sözüm ona bize kara cumayı yaşattığını zanneden karanlık mihrakların hesaba katmadığı bir şey var. Bizim tarihimiz destanlarla dolu. Biz de o destan yazan atalarımızın torunlarıyız. Mevzubahis vatan olduğunda solcusu sağcı, sağcısı solcu olabilen bir milletiz. Önümüzdeki kurban bayramını bizlere zehir etmeyi hedefleyen pis mihraklar bilmelidir 80 milyon içindeki 8-10 mikrobu ayıklayacak güçtedir” dedi.

BAŞARAMAYACAKLAR

Gazeteci Şaban Kardeş “15 Temmuz’da Türk milletine karanlık ve kanlı geceyi yaşatanlar, 10 Ağustos’ta sözüm ona karanlık cumayı yaşatarak aziz milleti devletiyle karşı karşıya getireceğini zanneden ahmaklar, bu milletin genetik kodlarını hiçbir zaman çözemeyeceklerinin farkında değiller. Kanlı 15 Temmuz 2016’da Türk milletine karanlık geceyi yaşatanlar ve hilalin ışıklarıyla deşifre olanlar 10 Ağustos 2018’de yeni bir sinsi planla yine sahneye indiler. 15 Temmuz gecesinde başaramadıkları gibi bundan sonra da başaramayacaklar. Kanlı 15 Temmuz gecesini bizlere yaşatan fettoşların ABD’deki uzantıları ve ülkemizdeki kalıntıları bize kara 10 Ağustos’ta kaos yaşatacaklarını zannederek sadece kendilerini avuttular. Oysa önümüzdeki 30 Ağustos’u ve 30 Ağustos’un Türk milleti için ne anlam ifade ettiğini henüz anlamamış olmalılar ki, bu milletin tarihte 30 Ağustos’ta nasıl bir destan yazdığını herkes çok iyi bilir. O gün tankla yapamadıklarınızı bugün dolar ve euro ile yapacağınızı zannediyorsanız tarihte tabanlarınızı yağladınız, şimdi de avucunuzu yalayacaksınız” diyerek emperyalizm sevdalılarına ve dolar fırsatçılarına açıkça meydan okudu. 

 

Haber/Hilal ÇARIKÇI

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10