Kısa süre içinde teslim edilecek

Ergene Belediyesi tarafından muhtarlık binası bulunmayan mahallelere muhtarlık binalarının yapımı devam ediyor. Kırkgöz Mahalle'sinde yapımı devam eden muhtarlık binasının kısa bir süre sonra tamamlanarak

Ergene 14.08.2018 15:54:00 0
Kısa süre içinde teslim edilecek

 

 

Ergene Belediyesi tarafından muhtarlık binası bulunmayan mahallelere muhtarlık binalarının yapımı devam ediyor. Kırkgöz Mahalle'sinde yapımı devam eden muhtarlık binasının kısa bir süre sonra tamamlanarak muhtarına teslim edileceği kaydedildi.

ÖNÜMÜZDE Kİ GÜNLERDE ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPILACAK

Muhtarlıkların daha iyi şartlarda hizmet vermelerini sağlamak amacıyla çalışmaların devam ettiğini dile getiren Ergene Belediyesi son olarak Kırkgöz Mahalle Muhtarlığını vatandaşların hizmetine açmaya hazırlanıyor. Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından devam eden çalışmalar kapsamında yeni muhtarlık binasının dış cephesi tamamlanırken, önümüzde ki günlerde çevre düzenlemesinin de yapılacağı kaydedildi. Kırkgöz Mahallesi'nde yapılan muhtarlığın çevre düzenlemesi, 3 adet kamelya, 120 metrekare çocuk oyun alanı, 40 metrekare açık spor alanı, 1 adet tek pota, basket sahası, yürüyüş yolları ve 558 metrekare yeşil alan yapılacağı belirtildi.

 

Haber / Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10