İndirim anlaşması imzalandı

Çerkezköy'de uzun yıllardır öğrenci taşımacılığı yapan İrem Öğrenci Servisleri Teksif Sendikası Çerkezköy Şubesi ile indirim anlaşması protokolü imzaladı. Yapılan bu indirim

Çerkezköy 15.08.2018 15:43:00 0
İndirim anlaşması imzalandı

 

 

Çerkezköy’de uzun yıllardır öğrenci taşımacılığı yapan İrem Öğrenci Servisleri Teksif Sendikası Çerkezköy Şubesi ile indirim anlaşması protokolü imzaladı. Yapılan bu indirim anlaşması ile üyeler öğrenci başına mesafenin yakınlığına ve uzunluğuna göre 10 ila 20 TL daha az ücret ödeyecek.

Çerkezköy’de uzun yıllardır öğrenci taşımacılığı yapan İrem Öğrenci Servisleri Teksif Sendikası Çerkezköy Şubesi ile indirim anlaşması protokolü imzaladı. Teksif Sendikası Çerkezköy Şubesi’nde dün saat 10.15’te yapılan imza töreninde Teksif Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Mürsel Türkkani İrem, Öğrenci Servisleri Kooperatif Başkanı Hayrettin Vatansever, Kooperatif Başkan Yardımcısı Cengiz Metin ve Kooperatif Yönetim Kurulu Üyesi Halim Karaaslan hazır bulundu.

TEKSİF SENDİKASI ÜYELERİ İNDİRİMLİ YARARLANACAK

Teksif Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Mürsel Türkkan imza töreni sonrasında yaptığı açıklamada; ‘’ İrem Öğrenci Servisleri kooperatifi ile yaptığımız bu indirim anlaşmasından ’Sendika üyelerimizin ve birinci derecedeki yakınları indirimli olarak ayrıcalıklı yararlanacak. Yapılan bu indirim anlaşması ile üyelerimiz öğrenci başına mesafenin yakınlığına ve uzunluğuna göre 10-20 TL daha az ücret ödeyecekler. Üyelerimize hayırlı olsun” dedi.

ÇALIŞANLARIMIZIN BÜTÇELERİNE KATKI SAĞLIYORUZ

İrem Öğrenci Servisleri Kooperatifi Başkanı Hayrettin Vatansever de, “Çalışan insanlarımızın bütçelerine az da olsa katkı sağlamak için bugün Teksif Sendikası Çerkezköy Şubemiz ile sendika üyelerinin ve bunların birinci derecedeki yakınlarının yararlanacağı indirim anlaşması protokolünü Şube Başkanı Mürsel Türkkan ile imza altına aldık. Sendika üyelerine sendikaya ve kooperatifimize hayırlı olsun. Yaptığımız anlaşmaya göre sendika üyelerinin çocukları gidecekleri okulun yakınlığına göre aylık ücretleri 10 TL indirimli, uzak okullara gidenler içinde aylık 20 Tl indirimli olacak.Bu indirim anlaşması belki az gibi görünür ama yıla vurulduğunda büyük bir  mebla tutmaktadır. Gönül ister ki daha fazla indirim yapalım. Ama yaşam şartları ortada yakıt devamlı zamlanıyor. Ayrıca  diğer girdiler zamlanıyor. Bu yaptığımız anlaşma ile bir yıl ücret ne ise onun üzerinden bu indirimler uygulanacak” dedi.

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10