17 Ağustos Marmara Depremi paneli düzenlenecek

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından, 17 Ağustos Marmara Depremi'nin yıl dönümü dolayısıyla deprem simülasyon tırıyla genç ve çocuklarda deprem farkındalığı oluşturulacağı ifade

Bölgede Gündem 15.08.2018 15:49:00 0
17 Ağustos Marmara Depremi paneli düzenlenecek

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından, 17 Ağustos Marmara Depremi'nin yıl dönümü dolayısıyla deprem simülasyon tırıyla genç ve çocuklarda deprem farkındalığı oluşturulacağı ifade edildi. 16-17 Ağustos tarihlerinde sahil dolgu alana kurulacak Büyükşehir Belediyesi'ne ait simülasyon tırıyla vatandaşlar deprem hakkında bilgilendirilecek ve deprem sırasında yapması gerekenleri öğrenecek.

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Büyük yıkıma neden olan 17 Ağustos Marmara Depremi anmak amacıyla bu yıl da Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığınca düzenlenecek etkinliklerle, vatandaşlarda deprem bilinci oluşturmaya çalışacak.

"MARMARA'DA DEPREM ÇALIŞMALARI VE DEPREME DİRENÇLİ YAPILAR" KONULU PANEL DÜZENLENECEK

17 Ağustos Cuma günü saat 14.30'da alanında uzman akademisyenlerin de konuşmacı olarak katılacağı "Marmara'da Deprem Çalışmaları ve Depreme Dirençli Yapılar" konulu panel düzenlenecek. Panelde Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Gülüm Tanırcan, Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Görevlisi Ahmet Bal, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanı Sevim Avcı Yener, yaptığı konuşmalarla katılımcıları bilgilendirecek.

Haber: Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10