''Her vatandaş ülke ekonomisine katkı sağlamalı''

Amerika'nın Türkiye üzerinden oynadığı ekonomik oyuna karşı Çözüm Bilgisayar Sahibi Mevlüt Subay ülkenin ekonomisine katkı sağlamak amacıyla kampanya başlattığını ifade ederek kampanya

Çerkezköy 15.08.2018 16:13:00 0

Amerika’nın Türkiye üzerinden oynadığı ekonomik oyuna karşı Çözüm Bilgisayar Sahibi Mevlüt Subay ülkenin ekonomisine katkı sağlamak amacıyla kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 200 dolar bozdurup makbuz getiren herkese kırılmaz cam hediye ediliyor.

‘’200 DOLAR BOZDURANA KIRILMAZ CAM HEDİYE EDECEĞİZ’’

Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne destek vermek için böyle bir kampanya başlattığını dile getiren Çözüm Bilgisayar Sahibi Mevlüt Subay; ‘’ Dedik ki 200 dolar bozdurana kırılmaz cam hediye edeceğiz diye. Sağ olsun 2 vatandaşımız geldi. Kırılmaz cam hediye ettik vatandaşlarımıza. Bozduran her vatandaşa gazeteniz aracılığıyla sesleniyorum. Gelip taktırabilirler. Yeter ki ülkemizin ekonomisi eski düzenine kavuşsun’’ dedi. 

‘’TÜRKİYE’NİN PİYASALARINI DOĞRUDAN ETKİLİYOR’’

Neden böyle bir kampanya başlattığını da ifade eden Subay; ‘’Kendimiz ithalatçı firmayız. Biz kendimiz cep telefonlarını, tabletleri getirip iç piyasaya sürüyoruz. Biz yurt dışından dolar bazından ürün aldığımız için bu bizi olumsuz bir şekilde etkiliyor. Türkiye’nin piyasalarını doğrudan etkiliyor. Bundan dolayı böyle bir kampanyaya başvurdum’’ dedi.

‘’BÜTÜN VATANDAŞLAR VARSA DOLARLARINI BOZDURSUNLAR’’

En büyük isteğinin ülkemizin eski ekonomisine kavuşması olduğunu kaydeden Subay; ‘’ Keşke elimizde daha çok imkan olmuş olsaydı, devletimiz vatanımız için daha büyük bir seferberlik başlatabilseydik. Vatandaş olarak her bireyin Amerika’ya karşı Amerika’nın bütün ürünlerine karşı kullanmamaya yönelik tavsiyelerde bulunuyorum. Bütün vatandaşlar varsa dolarlarını bozdursunlar ülke ekonomisine katkıda bulunsunlar’’ ifadelerini kullandı. Subay, ayrıca kampanyanın herhangi bir süresinin olmadığını sözlerine ekledi.

Haber: Hilal ÇARIKÇI

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10