TMS üyelerini aileleriyle eğitime gönderdi

Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Ankara'daki eğitimlerin aralıksız olarak devam ettiğini belirterek, tekli eğitimlerin yanı sır

Çerkezköy 16.08.2018 17:33:00 0
TMS üyelerini aileleriyle eğitime gönderdi

 

 

 Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak,  Ankara’daki eğitimlerin aralıksız olarak devam ettiğini belirterek, tekli eğitimlerin yanı sıra sendika üyelerinin eşli olarak aileleriyle de eğitime gönderdiklerini söyledi. Başkan Koçak önceki gün 44 sendika üyesini eşleri ve çocuklarıyla birlikte toplam 115 kişiyi Türk Metal Sendikası’nın Ankara’daki beş yıldızlı Büyük Anadolu  Otel Ankara’ya  eğitim için gönderdiklerini kaydetti.  

EĞİTİM SEMİNERİNE 44 ÜYEMİZİ EŞ VE ÇOCUKLARIYLA GÖNDERDİK

Başkan Murat Koçak , “ Ankara’daki beş yıldızlı Büyük Anadolu Otel Ankara’da  üyelerimize yönelik gerçekleşecek olan eğitim seminerine Çerkezköy Şubemize bağlı işyerlerinde çalışan üyelerimizden  44 üyemiz eş ve çocuklarıyla birlikte  toplam 115 kişiyi eğitim seminerine gönderdik. Eğitim seminerlerimiz hızla devam ediyor. Eğitim seminerleri üyelerimizin daha bilinçli ve daha üretken olmaları bakımından önem arz etmektedir. Bu nedenle eğitim seminerlerimizi zaman zaman da bu şekilde eşli olarak da gerçekleştirilmektedir.  Bir hafta sürecek olan eğitim seminerinde konusunda tecrübeli eğitimciler tarafından üyelerimiz bilgilendirileceklerdir” dedi.

Haber/Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10