11'inci grupta mücadele edeceğiz

Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu üyesi ve Amatör İşler Kurulu Başkanı Ali Düşmez Başkanlığında toplanan Amatör İşler İcra Kurulu 2017-2018 sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Lig grupların?

Çerkezköy 16.08.2018 17:51:00 0
11

 

Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu üyesi ve Amatör İşler Kurulu Başkanı Ali Düşmez Başkanlığında toplanan Amatör İşler İcra Kurulu 2017-2018 sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Lig gruplarını belirledi. 11’inci grupta yer alan temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor, Edirnespor, Uzunköprüspor, Tekirdağspor, Çorluspor 1947, Kırklareli Kavaklıspor, Lüleburgaz İstasyonspor, Bigaspor, Biga Adaspor, Çanakkale Dardanelspor ve İstanbul’dan kura ile gelecek dört takım ile eşleşti.

 

Bu sezon Bölgesel Amatör Ligde ikinci sezonunu geçiren 1911 Çerkezköy Doğanspor çekilen kura sonucunda 11.gruba düştü

151 TAKIM YER ALDI

2018-2019 sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Lig grupları belli oldu. 80 ilden 151 takımın katılacağı BAL'da 8 grup 14 takımdan, 3 grup ise 13 takımdan oluştu. Gruplarını birinci sırada tamamlayan on bir ekibin karşılaşacağı Play-Off müsabakalarının ardından, dokuz takım TFF 3. Lig'e çıkmaya hak kazanacak.22-23 Eylül 2018 tarihlerinde başlayacak 2018-2019 Spor Toto Bal müsabakaları fikstür çekimi ise Eylül ayının ilk haftasında gerçekleştirilecek. Üç gruba ayrılan İstanbul takımlarının hangi grupta olacağı daha sonra çekilecek kura ile belli olacak. Ligde mücadele eden temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor 11.grupta yer alacak.

EDİRNESPOR İLE AYNI GRUPTAYIZ

Temsilcimiz 11.grupta Edirnespor, Uzunköprüspor, Tekirdağspor, Çorluspor 1947, Kırklareli Kavaklıspor, Lüleburgaz İstasyonspor, Bigaspor, Biga Adaspor, Çanakkale Dardanelspor ve İstanbul’dan kura ile gelecek dört takım ile eşleşti.

TRABZON’DAN ÜÇ TAKIM YER ALIYOR

Bölgesel Amatör Lig 1.grupta ise Bingöl’den, Ağrı’dan, Diyarbakır’dan ikişer takım yer alırken, Muş, Batman, Siirt, Bitlis, Van, Hakkari, Şırnak ve Mardin’den birer takım yer aldı. Şanlıurfa, Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya’dan ikişer takımın yer aldığı 2’inci grupta ise Sivas, Erzincan, Tunceli, Elazığ, Adıyaman,  Kilis’den birer takım bulunuyor. Üç Trabzon takımının yer aldığı 3’üncü grupta ise Giresun’dan, Rize’den ikişer takım, Gümüşhane, Bayburt, Artvin, Ardahan, Kars, Iğdır, Erzurum’dan ise birer takım yer alıyor.

 7’İNCİ GRUPTA 4 AYDIN TAKIMI YER ALIYOR

Samsun’dan üç takımın bulunduğu 4’üncü grupta Ordu’dan iki, Karabük, Kastamonu, Çankırı, Sinop, Çorum, Amasya, Tokat ve Yozgat’tan birer takım yer alıyor. Mersin’den, Hatay’dan ve Adana’dan üçer takımın yer aldığı beşinci grupta Nevşehir, Aksaray, Niğde, Kayseri, Osmaniye’den birer takım bulunuyor. Ankar’dan üç, Konya’dan üç takımın bulunduğu 6’ıncı grupta ise Bolu’dan, Eskişehir’den,Kırıkkale’den, Afyon’dan, Kırşehir’den, Karaman’dan ise birer takım yer alıyor. Aydın’dan dört takımın bulunduğu 7’inci grupta ise Denizli’den üç, Antalya’dan üç, Muğla’dan iki, Burdur, Isparta’dan birer takım mücadele edecek.

İSTANBUL’DAN DÖRDER TAKIM BULUNUYOR

İzmir’den, Bursa’dan ve Manisa’dan üç takımın mücadele edeceği 8’inci grupta ise Yalova’dan iki, Balıkesir’den iki olmak üzere toplam 13 takım yer alacak. 14 takımın yer aldığı 9’uncu grupta ise İstanbul ve Kocaeli’nden dört, Kütahya’dan üç, İzmir’den iki ve Bilecik’ten bir takım yer alacak. 4 İstanbul takımının bulunduğu 10’uncu grupta ise üç Sakarya, iki Bursa, Düzce ve Zonguldak takımı yer alırken, birde Bartın takımı bulunuyor.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10