Kızılpınarspor'da transfer sürüyor

Tekirdağ 1.Amatör Küme takımlarından Kızılpınarspor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam ediyor. Teknik Direktör İsmail İnan ile anlaştıktan sonra transfer çalışmalarına hız ve

16.08.2018 19:19:00 0
Kızılpınarspor

Yeni sezon öncesi Teknik Direktör İsmail İnan ile anlaşan ve dış transferde Ferhat Şenel ile Bahadır Sava ile anlaşan 1.Amatör Küme takımlarından Kızılpınarspor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kızılpınarspor 2018-2019 öncesi forvet oyuncusu Cengiz Atmaca ve kanat oyuncusu Murat Kuş ile sözleşme imzaladı.

HEDEFİMİZ SÜPER AMATÖR LİG

Bu sezon hedeflerinin Süper Amatör Lig olduğunu kaydeden Kızılpınarspor Başkanı Birol Öztürk “ Teknik Direktörümüz İsmail İnan ve transfer komitemizin  raporu doğrultusunda Cengiz Atmaca ve Murat Kuş’u kadromuza kattık. İki transferinde kulübe ve futbolculara hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu sezon iddialı bir ekip kurup hedefimiz olan Süper Amatör lige yükselmektir. Bu kapsamda da transferlerimizi sürdürüyoruz. Ön sözleşme yaptığımız bir çok oyuncu ile de önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağız” dedi.

MURAT KUŞ KİMDİR ?

7 Ağustos 1996’da Çorlu’da dünyaya gelen Murat Kuş 2015 yılında Çerkezköy Doğanspor’a transfer oldu. İki sezon bu takımda top koşturan başarılı kanat oyuncusu daha sonra Pınarçaspor’a transfer oldu. Bir sezon Çukuryurtspor’da oynayan oyuncu son olarak Çorlu Hıdırağa Mahallesi Korespor’da oynadı.

CENGİZ ATMACA KİMDİR ?

17 Ekim 1998’de Çerkezköy’de doğan oyuncu Çerkezköyspor alt yapısında futbola başladı. Üç sezon bu takımın formasını giyen Cengiz Atmaca daha sonra Süper Amatör Lig takımlarından Kapaklı Sitespor’da bir sezon forma giydi. Çerkezköy Doğanspor ve Saray Belediyespor’da birer sezon top koşturan oyuncu geçtiğimiz sezon ise Çerkezköy Doğanspor’da sezonu tamamladı.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10