Kapaklı'da bayram temizliği sürüyor

Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Kurban Bayramı öncesi çalışmalarına hız verdi. Ekiplerin bayram mesaisine erkenden başladığını ifade eden Kapaklı Belediye BaşkanÄ?

Kapaklı 17.08.2018 16:15:00 0
Kapaklı

 

Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Kurban Bayramı öncesi çalışmalarına hız verdi. Ekiplerin bayram mesaisine erkenden başladığını ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, sıcak giden yaz günlerinde Kapaklı içerisinde ve ilçeye bağlı mahallelerdeki çöp konteynerlerinde günlük yıkama ve çevre temizlik çalışmalarına devam edildiğini kaydetti. Halkın yaşam kalitesini artıran hizmetlerin yaklaşan bayram öncesinde daha da önem kazandığını kaydeden Mandalı; ‘’Bu noktada daha duyarlı bir şekilde hareket ediyoruz. Bu bayramda da vatandaşlarımız temiz ve huzurlu bir bayram geçirecek.” dedi.

 

Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri yaklaşan Kurban Bayramı’na yönelik çalışmalarını sürdürüyor.  Ekiplerin bayram mesaisine erkenden başladığını ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, sıcak giden yaz günlerinde Kapaklı içerisinde ve ilçeye bağlı mahallelerdeki çöp konteynerlerinde günlük yıkama ve çevre temizlik çalışmalarına devam edildiğini kaydetti.

‘’VATANDAŞLARIMIZIN DAHA RAHAT BİR ORTAMDA YAŞAMALARINI SAĞLIYORUZ’’

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, bayram öncesi yoğun temizlik programı ile çalışıldığını ifade ederek, “Kapaklımızda çevre temizliği çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Kapaklımızın kaldırımlarında, yollarında, parklarında ve bahçelerinde büyüyen otlar ekiplerimiz tarafından temizlenerek, burada yaşayan vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın daha rahat bir ortamda yaşamaları ve oyun oynamalarını sağlıyoruz’’ dedi.

“ VATANDAŞLARIMIZ TEMİZ VE HUZURLU BİR BAYRAM GEÇİRECEK”

Halkın yaşam kalitesini artıran hizmetlerin yaklaşan bayram öncesinde daha da önem kazandığını kaydeden Mandalı; ‘’Bu noktada daha duyarlı bir şekilde hareket ediyoruz. Bu bayramda da vatandaşlarımız temiz ve huzurlu bir bayram geçirecek.” dedi.

Haber: Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10