Kurban kesim yerleri hazır

Ergene Belediyesi tarafından vatandaşların kurbanlarını sağlıklı ve düzenli bir şekilde kesmelerini sağlamak amacıyla Sağlık Mahallesi eski futbol sahasının olduğu alana kurulan kurban kesim merkezi hazÄ

Ergene 17.08.2018 16:22:00 0
Kurban kesim yerleri hazır

 

Ergene Belediyesi tarafından vatandaşların kurbanlarını sağlıklı ve düzenli bir şekilde kesmelerini sağlamak amacıyla Sağlık Mahallesi eski futbol sahasının olduğu alana kurulan kurban kesim merkezi hazır hale getirildiği belirtildi. Bayram süresi boyunca Ergeneli vatandaşların büyükbaş ve küçükbaş kurbanlarını dini vecibelere uygun bir şekilde bu alanda kesebileceği dile getirildi.

ZABITA EKİPLERİ YARDIMCI OLACAK

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Ergene Belediyesi yetkilileri, ‘’Sağlık Mahallesi’nde bulunan kurban kesim merkezinde 16 küçükbaş kesim locası ve 4 büyük baş kesim locası bulunuyor. Bayram süresi boyunca Ergene Belediyesi Zabıta ekipleri kurban kesim alanında vatandaşlarımıza daha hijyenik ve konforlu ortamda dini görevlerini yapmalarına yardımcı olacak’’ dedi.

BELEDİYE TARAFINDAN İLAÇLANACAK

Kurban kesim alanında üzücü olayların yaşanmaması için kesici bıçak yaralanmalarına karşı vatandaşları uyaran yetkililer  ‘’birlik ve beraberliğimizin sembolü olan bu günlerde vatandaşlarımız olası yaralanmalara karşı dikkatli olmalı. Yine bunun yanı sıra ayrıca kurban satışı süresince bulaşıcı hastalıklara karşı kurban kesim merkezi Belediyemiz tarafından ilaçlanacak’’ dedi.

Haber: Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10