Kapan sesi geçici de olsa çözüldü

Tek yön uygulaması olan Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi İnan Sokak'ta konulan kapanların sesinden rahatsız olan mahalle sakinleri önceki gün yol kapattı. Vatandaşların yetkililerin kapanların iyileştirilmesi

Çerkezköy 17.08.2018 16:24:00 0
Kapan sesi geçici de olsa çözüldü

Tek yön uygulaması olan Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi İnan Sokak’ta konulan kapanların sesinden rahatsız olan mahalle sakinleri önceki gün yol kapattı. Vatandaşların yetkililerin kapanların iyileştirilmesi yönünde bir çalışma yapmalarını istemeleri üzerine Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Yüksel Sevil gün içinde geç de olsa sorunun çözüme kavuşacağı sözünü vermesi üzerine dün gece yapılan çalışma ile kapanların sesi yok edildi.

BAYRAM SONU BİR ÇALIŞMA DAHA YAPACAĞIZ

Başkanvekili Yüksel Sevil yaptığı açıklamada, İnan Sokak’taki kapanların sesinden rahatsız olan vatandaşlarımızın haklı tepkilerini önceki gün yerinde inceleme yaparak gereken çalışmayı yaptık ve kapanların demir aksamlarının sesi yok edildi. Bayram sonunda da burada yapacağımız çalışma ile kapanların daha sağlıklı olmasını ve çevreyi rahatsız etmemesi için gereken yapılacak. Şu an yapılan çalışma geçici de olsa en azından kapan sesi ortadan kalktı” dedi.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10