''Bayramlarımız manevi değerlerimizdir''

Kapaklı Belediye çalışanları Kurban Bayramı dolayısıyla ilçede bulunan mahalle muhtarlarını ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Kapaklı 17.08.2018 18:23:00 0

 

Kapaklı Belediye çalışanları Kurban Bayramı dolayısıyla ilçede bulunan mahalle muhtarlarını ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

İLK ZİYARETÇİLERİNİZ BİZLER OLMAK İSTEDİK

Bayramların yeri ve manevi değerinin çok büyük olduğunu ifade eden Kapaklı Belediye çalışanları    ‘’Bayram öncesi ilk ziyaretçileriniz bizler olmak istedik ve sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlarımız bizim manevi değerlerimizdir. Milletimizin ortak coşkusu olan bayramlar, milli ve manevi değerlerimizin yaşatılmasına, güzelliklerin canlanmasına, milli değerlerin buluşmasına, kırgınlıkların ve dargınlıkların bir tarafa bırakılarak hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşanmasına, birlik ve beraberliğimizin pekiştirilmesine yardımcı olan değerlerimizdir.” dedi.

BİRLİK BERABERLİĞİMİZ İLE ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ

Muhtarların ve sivil toplum kuruluşların kendilerinin halk ile aralarında iletişim ağları olduğunu ifade eden çalışanlar, ‘’Halkımızın istek ve arzularına sizler ile daha hızlı ve kolay ulaşabiliyoruz. Azimle ve birlik beraberliğimiz ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kurban Bayramı’nızı en içten dileklerimizle kutluyor hem milletimiz hem de insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olması dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum’’ dedi.

Haber: Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10