Arefe günü de pazar kurulacak

Kurban Bayramı'nda vatandaşların bayram ihtiyaçlarını karşılamaları için Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Hasan Terzi Çerkezköy Belediye Başkanlığı'na talepte bulundu.

Çerkezköy 17.08.2018 18:25:00 0
Arefe günü de pazar kurulacak

 

Kurban Bayramı’nda vatandaşların bayram ihtiyaçlarını karşılamaları için Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Hasan Terzi Çerkezköy Belediye Başkanlığı’na talepte  bulundu. Belediye Başkanlığı da pazar esnafının talebini olumlu bularak arife günü de pazar kurulmasını uygun buldu.

VATANDAŞLARIMIZ PAZAR İHTİYAÇLARINI ARİFE GÜNÜDE KARŞILAYACAK

Çerkezköy Belediye Başkanvekili Yüksel Sevil, “Kapalı pazar yerinde bayram arifesi olan pazartesi günü de halk pazarı kurulacağını ifade ederek ‘’Pazar alışverişlerinden hiçbir vatandaş mağdur olmayacak. Vatandaşların  pazar günü ve pazartesi günü  kurulacak halk pazarında ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilecekler” dedi.

EKSİKSİZ HİZMET VERECEĞİZ

Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Hasan Terzi de, ‘’Her dini bayram arifesinde vatandaşlarımızın pazar ihtiyaçlarını karşılaması için arife günleri de kurulan halk pazarımız bu Kurban Bayramı’nda da pazar ve pazartesi olmak üzere iki gün olacak. Her zaman ki gibi halkımıza eksiksiz hizmet vereceğiz. Belediyemize bizlere bu imkanı verdiği için teşekkür ediyoruz” dedi.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10