Ülkü ocaklarından eğitim ve gönül seferberliği

Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Değirmenci yaptığı yazılı açıklamada ülkenin ve Çerkezköy'ün yarınlarını kurtarmak için başlattıkları 'Eğitim ve GönÃ

Çerkezköy 19.08.2018 17:11:00 0
Ülkü ocaklarından eğitim ve gönül seferberliği

 

 

Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Değirmenci yaptığı yazılı açıklamada ülkenin ve Çerkezköy’ün yarınlarını kurtarmak için başlattıkları ‘Eğitim ve Gönül Seferberliği’nde” tüm vatandaşları yanlarında görmek istediklerini kaydetti.

“KENDİMİZE HEDEF KOYDUK”

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak vermiş oldukları onurlu mücadelenin yeni bir evresine girdiklerini kaydeden Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Değirmenci “ Ülkemizin dış güçler tarafından ekonomik olarak kuşatıldığı, Büyük Milletimizin ahlaki ve kültürel olarak çökertilmek istendiği bu dönemde, şüphesiz ki Vatanseverlere, Milliyetçilere, Ülkücülere çok daha fazla mesuliyet düşmektedir. Türk Gençliği uyuşturucu ve ahlaksızlık batağına düşürülmüş, Milletimiz siyasi olarak kutuplaştırılmış ve birbirlerine karşı düşmanlaştırılmıştır. Bu şer düzeni devam ederken Ülkü Ocakları farklı bir misyon üstlenmiş; Milletimizin birleşme ve kucaklaşma merkezi haline gelmiştir. Ülkücüler, Büyük Türk Milletine unutturulmak istenilen, tüm Milli ve Manevi değerleri, yeniden hatırlatma ve yaşatma yolunu seçmiştir. Bu bağlamda Çerkezköy Ülkü Ocakları olarak Çerkezköy’ün en başarılı eğitim kurumu olmak için kendimize bir hedef koyduk” dedi.

“ÖZ ÜLKÜ OCAKLARIDIR”

Değirmenci “ Eğitiminde başarılı, kültürlü, donanımlı, kendini ifade edebilen, Milli-Manevi duygulara haiz, liderlik özellikleri taşıyan ve toplum nezdinde sosyal statü sahibi gençler yetiştirme mücadelesi vermekteyiz. Vatan evlatlarımızın her birinin, yüksek vasıflara sahip olabilmesi için bir gönül ve eğitim seferberliği başlatmış bulunmaktayız. İnanıyorum ki tüm hemşehrilerimiz, topyekün ve tereddütsüzce Ülkü Ocakları’nın safında yer alacaklardır. Milletimizin ve gençliğimizin düşmüş olduğu bataklıklardan yegane çıkış yolu Milli ve manevi değerlere yeniden sarılmaktır; özümüze dönmektir. Hiç şüphe yoktur ki bu “Öz”, Ülkü Ocaklarıdır” açıklamasında bulundu.

DESTEĞE DAVET ETTİ

Ülkücü-Milliyetçi Hareket olarak, daha yaşanılabilir bir Çerkezköy inşa etme mücadelesinde olduklarını kaydeden Değirmenci “Halkımızın huzur, mutluluk ve refah içerisinde yaşadığı bir Çerkezköy hayal ediyoruz. Bu hayali gerçekleştirebilmenin tek yolu kültüre, sanata, spora ve ahlaki değerlere daha fazla ehemmiyet vermektir. Bu hassasiyetlerimiz ışığında Çerkezköy Ülkü Ocakları’nın yönetimini yeniden oluşturmuş bulunmaktayız. Çerkezköy’ü yönetecek, gençliğimizi ve Milletimizi darboğazdan çıkarıp yollarına ışık olabilecek bir yönetim yapısı tesis ettik. “Daha Yaşanılabilir Bir Çerkezköy” idealimize bizleri ulaştıracak Ülküdaşlarımızla bir mukaddes yola Bismillah dedik.

Değerli Halkımıza açık çağrımızdır: Ülkemizin ve Çerkezköy’ümüzün yarınlarını kurtarmak için başlattığımız bu “Eğitim ve Gönül Seferberliği”nde sizleri de yanımızda görmek isteriz. Böylesi katran bir çağ da, Ülkücü Hareketin saflarında yer alabilirseniz tarihimizin isimsiz kahramanlarından biri de siz olacaksınızdır” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10