Tekirdağ'da protokol halkla bayramlaştı

Tekirdağ Valiliği'nin her bayram düzenlediği geleneksel bayramlaşma etkinliği bu yıl da devam etti. Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ve TBMM Başkanvekili Mustafa Şentop'un da aralarında bulunduğu protokol üyeleri, ha

Tekirdağ 24.08.2018 14:48:00 0
 Tekirdağ

Tekirdağ Valiliği'nin her bayram düzenlediği geleneksel bayramlaşma etkinliği bu yıl da devam etti. Bayramın 1’inci günü düzenlenen etkinliğe Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, TBMM Başkanvekili Mustafa Şentop, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ AK Parti milletvekilleri Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül, CHP milletvekilleri İlhami Özcan Aygun, Candan Yüceer, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ il Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Tekirdağ Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakoç, Ak Parti il başkanı Cüneyt Yüksel, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

 

Vali Ceylan öncülüğünde vekil ve başkanlar, törene katılan vatandaşların tek tek bayramlarını kutladı. Milletvekilleri vatandaşların talep ve sorunlarını da dinlerken, bayramlaşmanın ardından katılanlara çay ve baklava ikramı yapıldı.

 

HUZUREVİ SAKİNLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE KALAN ÇOCUKLARI ZİYARET EDİLDİ

 

Bayramlaşma programının ardından, Vali Ceylan, beraberinde Milletvekili TBMM Başkan Vekili Prof. Dr. Mustafa Şentop Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Şahin Karakaş,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz ile birlikte huzurevi sakinleri ve sevgi evlerinde kalan çocukları ziyaret ederek Kurban Bayramını kutladılar.

 

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ ZİYARET EDİLDİ

 

Huzurevi ziyaretinin ardından Vali Ceylan, beraberinde İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Şahin Karakaş,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz ile birlikte Gazi J. Uzm. Çvş. Orhan Öndoğan ve Şehit P. Kom. Onb. Turgay Mert’in ailesini ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.

 

YOLA ÇIKAN SÜRÜCÜLERDEN TRAFİK KURALLARINA UYMALARINI İSTEDİ

 

Vali Ceylan daha sonra İçişleri Bakanlığı'nca başlatılan 'Bu bayram ben de trafik polisiyim, hatalı sürücüye kırmızı düdük' kampanyasına destek vermek amacıyla yol kontrol uygulaması yapan jandarma ekiplerini ziyaret ederek, yola çıkan sürücülerden trafik kurallarına uymalarını istedi.

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10