Bayramda onları unutmadılar 

AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı Kurban Bayramı dolayısıyla Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı, Kapaklı Devlet Hastanesi acil servisinde çalışan sa

Kapaklı 24.08.2018 15:57:00 0
Bayramda onları unutmadılar 

GÜN BOYUNCA BAYRAMLAŞTILAR

 

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin ve partililer Kurban Bayramında görev başında olan jandarma, emniyet, sağlık görevlileri ve hastaları unutmadı. Kapaklı Devlet Hastanesinde hastalara ve hasta yakınlarına moral veren AK Partililer Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığına geçerek ilçede vatani görevini sürdüren er ve erbaşlarla bayramlaştılar. Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığından ayrılan partililer daha sonra Kapaklı Emniyet Müdürlüğüne geçerek emniyet personeliyle bayramlaştı. Bayramda görevleri başında olan emniyet personeline başarıla çalışmaları nedeniyle teşekkür eden partililerin ziyaretleri hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi. 

 

GÖREVİ BAŞINDAKİLERİNİN BAYRAMINI KUTLADIK

 

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin yaptığı açıklamada “ Kapaklı’da görev yapan Jandarma ve emniyet personelimizi, Kapaklı Devlet Hastanesinde tedavi gören hastalarımızı, refakatçilerimizi ve fedakar sağlık çalışanlarımızı ziyaret ederek bayramlarını kutladık. Rabbim, tüm hastalarımıza acil şifalar ihsan eylesin”dedi. 

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10