Ferhat Kuş Kızılpınarspor'da

Tekirdağ 1.Amatör Küme takımlarından Kızılpınarspor 2018-2019 sezonu transfer çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Kızılpınarspor geçtiğimiz sezon Başakşehir Kolejinde forma gi

Çerkezköy 29.08.2018 10:11:00 0
Ferhat Kuş Kızılpınarspor

Yeni sezon öncesi Teknik Direktör İsmail İnan ile anlaşan ve dış transferde bir çok oyuncu ile anlaşan 1.Amatör Küme takımlarından Kızılpınarspor bir iddialı transfer daha gerçekleştirdi. Kızılpınarspor, geçtiğimiz sezon Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlikspor’da top koşturan Ferhat Kuş’u transfer etti.

 

 

“HEDEFLERİMİZİ BÜYÜTTÜK”

 

 

Bu sezon hedeflerinin Süper Amatör Lig olduğunu kaydeden Kızılpınarspor Başkanı Birol Öztürk “ Teknik Direktörümüz İsmail İnan ve transfer komitemizin  raporu doğrultusunda transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz sezon Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlikspor’un şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Ferhat Kuş ile anlaşma sağladık. Bu transferin iki tarafa da hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bu sezon hedefimiz şampiyon olup Süper Amatör Lige yükselmektir” dedi.

 

 

“İDMANLARA BAŞLADIK”

 

 

Takımın antrenmanlara başladığını kaydeden Teknik Direktör İsmail İnan “ Bayram öncesi beş idman yaptık. Denenecek oyuncularımızın performansını değerlendirdik. 4 Eylül’de bir hazırlık maçı yapacağız. Bayramdan sonra idmanlarımızı haftada üçe çıkartacağız. İdmanlarda tempo gitgide artıyor. İç ve dış transferlerin oluşturduğu iyi bir arkadaşlık ortamı var. İdman koşullarını bize en iyi şekilde sağlayan Kulüp Başkanımız Birol Öztürk’e çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

FERHAT KUŞ KİMDİR ?

 

 

2 Aralık 1997 yılında Çerkezköy’de dünyaya gelen oyuncu 2015 yılında Çerkezköy Doğanspor’a transfer oldu. Bu takımda iki sezon top koşturan oyuncu daha sonra Pınarçaspor’a daha sonra ise Çukuryurtspor’a transfer oldu. Çukuryurtspor’da şampiyonluk yaşayan oyuncu geçtiğimiz sezon 1.Amatör Küme’ye şampiyon olarak yükselen Kapaklı Başakşehir Koleji Gençilkspor’da top koşturdu.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10