Güzel: Şampiyonaya 400 sporcu katılacak

Trakya bölgesinde Taekwondo sporunun gelişmesinde büyük emeği ve katkısı olan Çerkezköy Güzel Spor Kulübü'nün Milli Taekwondo antrenörü Bilal Güzel Çerkezköy Belediyesinin bu yıl düzenl

Çerkezköy 29.08.2018 17:45:00 0
Güzel: Şampiyonaya 400 sporcu katılacak

Trakya bölgesinde Taekwondo sporunun gelişmesinde büyük emeği ve katkısı olan Çerkezköy Güzel Spor Kulübü’nün Milli Taekwondo  antrenörü Bilal Güzel Çerkezköy Belediyesinin bu yıl düzenleyeceği 1. Kültür ve Sanat Festivali kapsamında gerçekleştireceği 5. Uluslar arası Taekwondo Şampiyonasında Tekirdağlı sporcuların başarılı olacağına inandığını kaydederek “ Sporcularımız alınlarının hakkı ile başarılı şekilde şampiyonadan çıkacaklardır” dedi.

 

Çerkezköy Belediyesinin bu yıl  5.sini Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenleyeceği  Çerkezköy Belediyesi 5. Uluslar arası Taekwondo şampiyonasında bu yılda tertip komitesi üyesi olarak yer alan Çerkezköylü Milli Taekwondo Antrenörü Bilal Güzel bu yıl şampiyonanın iki gün de tamamlanacağını ve 400 sporcu ile sınırlandırıldığını belirtti.

400 SPORCU KATILACAK

Güzel yaptığı açıklamada “ Bu yıl Çerkezköy Belediyemizin Kültür ve Sanat Festivali kapsamında gerçekleştireceği 5. Uluslararası Taekwondo Şampiyonasına Türkiye olarak ülkemiz başta olmak üzere Azarbaycan, Bulgaristan, Estonya, Gürcistan ,Irak,Moldova,Romanya,Ukranya,Ürdün, toplam 100 sporcu ile katılacaklar ve Türkiye olarak ülkemizden Tekirdağ  ile birlikte toplam 10 ilimi de 300 sporcu ile şampiyonada yer alacak ve şampiyonada toplam 400 sporcu mücadele edecek. Özellikle dört yüz rakamını sabit tutmamızdaki neden ise şampiyonada her hangi bir uzama olmaması ve iki günde tamamlanması için uygun gördük ve bu sayıda sınırladık.”dedi.

FEDERASYON BAŞKANIMIZDA ŞAMPİYONADA HAZIR BULUNACAK

Bilal Güzel Çerkezköy Belediyesinin bu yıl 5.sini 1-2 Eylül tarihlerinde Kültür ve Sanat Festivali kapsamında gerçekleştireceği Uluslar arası Taekwondo Şampiyonasında Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı ve üst düzey yöneticilerinin de katılacağını belirtti. Güzel, “Şampiyonanın baş mimarı olan Çerkezköy Belediye başkanı Vahap Akay’dır. Başkanımız Akay’a kentimizi sporda da uluslar arası arenada sesini duyurduğu için ve spora verdiği destek için çok teşekkür ediyorum. Bu yıl beşincisini gerçekleştirecek olan uluslar arası Taekwondo Şampiyonasına bu yıl 10 ülkenin katılım sağlayacak olması şampiyonanın önemimi ortaya koymaktadır. Bu sayı önümüzdeki yıllarda ikiye üçe çıkar. Bu şampiyona üst düzey yöneticilerimizin de büyük bir çoğunluğunun katılım sağlayacağını belirtmesi bizleri çok sevindirdi. Şampiyonada Türkiye Taekwondo federasyonu en üst düzeyde temsil edilecek olup, Federasyon Başkanımız Doç.Dr.Metin Şahin, Başkan vekili Oktay Duymaz, Asbaşkan Zekeriya Tutar,Taekwonda İstanbul İl Başkanı Selçuk Aksak’da katılacaklar.”diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10