Bu mutluluk fotoğrafta kaldı !

Çanakkale Gelibol'da bir evde çıkan yangında geçtiğimiz hafta kızı beş yaşındaki Tuğba Melek Yumlu'yu kaybeden ve İstanbul Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşam mücadelesi veren

Bölgede Gündem 29.08.2018 20:04:00 0
Bu mutluluk fotoğrafta kaldı !

 

 

Çanakkale Gelibol’da bir evde çıkan yangında geçtiğimiz hafta kızı beş yaşındaki Tuğba Melek Yumlu’yu kaybeden ve İstanbul Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşam mücadelesi veren Ali Yumlu da hayatını kaybetti. Yumlu dün Saray’da ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

MİNİK TUĞBA GEÇTİĞİMİZ HAFTA HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Gelibolu’da Camikebir Mahallesi, Gölcük Sokak'ta geçtiğimiz günlerde Aytaç Manga'ya ait evde gece yarısı sıralarında yangın çıktı. İki katlı evin birinci katında çıkan yangını fark eden çevre sakinleri, itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan Gelibolu Belediyesi itfaiye ekipleri, alevlerin arasında kalan Ali Yumlu (28), eşi Sümeyye (26) ve kızları Tuğba Melek Yumlu'yu yaralı olarak kurtardı. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken, yaralılar ambulanslarla Gelibolu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak küçük Tuğba Melek doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı. Tuğba Melek, geçtiğimiz Perşembe Saray ilçesinde toprağa verilmişti.

GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Yangında ağırlanan baba Ali Yumyu, ise Tekirdağ Devlet Hastanesi'ndeki müdahalesinin ardından sevk edildiği İstanbul' Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dün yaşamını yitirdi. Ali Yumlu, dün Saray’da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10