Motosikletli tim görev başında

Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı bünyesinde oluşturulan motosikletli Trafik timi göreve başladı. Çerkezköy ve Kapaklı'daki öğrenci ve işçi servislerinin giriş çıkış saatle

Çerkezköy 30.08.2018 18:03:00 0
Motosikletli tim görev başında

Çerkezköy İlçe Jandarma omutanlığı bünyesinde oluşturulan motosikletli Jandarma trafik timi Çerkezköy ve Kapaklı’da göreve başladı.

 

 

MOTOSİKLETLİ TİM ÇERKEZKÖY’DE

 

 

Jandarma Genel Komutanlığınca kurulan jandarma trafik timleri, karayollarında hayat kurtaran önlemlerin alınması ve uygulanmasında etkin rol oynuyor. Özellikle kırsal bölgelerde görev yapan timler, emniyet kemeri ve motosiklet sürücülerinin kask denetiminden, öğrenci servislerinin denetlenmesine kadar karayollarında güvenli seyahat için gerekli önlem ve uygulamalarda görev alıyor. Bu kapsamda, motosikletli Jandarma Trafik timleri kurulan ilçeler arasında Çerkezköy’de yer aldı.

 

 

KORSAN TAŞIMACILIĞIN ÖNÜNE GEÇECEK

 

 

İki ekipten oluşan tim özellikle Jandarmanın sorumluğu olduğu Kızılpınar, Veliköy,Karaağaç, Uzunhacı, Yanıkağıl, Behçeağıl, Karlı, Pınarça mahallerine bakacak. Motosikletli timler özellikle Kızılpınar, Veliköy ve Karaağaç’ta ki işçi ve öğrenci servislerinin giriş çıkış saatlerinde yapacakları denetimler ile trafik akışını hızlandıracak bir taraftan ise son dönemlerde artan korsan taşımacılığın da önüne geçmiş olacak.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10