Çerkezköylü sporcular şampiyonada madalya için mücadele edecek

Çerkezköy Belediyesi'nin bu yıl Kültür ve Sanat festivali kapsamında 5.'sini düzenleyeceği 30 Ağustos Zafer Kupası Uluslararası 5. Taekwondo Şampiyonası'na Çerkezköylü sporcuların ?

Çerkezköy 31.08.2018 16:20:00 0
Çerkezköylü sporcular şampiyonada madalya için mücadele edecek

 

Çerkezköy Belediyesi’nin bu yıl Kültür ve Sanat festivali kapsamında 5.’sini düzenleyeceği 30 Ağustos Zafer Kupası Uluslararası 5. Taekwondo Şampiyonası’na Çerkezköylü sporcuların şampiyonaya iddialı şekilde hazırlandıkları ve her kategoride madalya için mücadele edecekleri belirtildi.

 

Çerkezköy Güzel Spor Kulübü’nün Milli Taekwondo Antrenörü Bilal güzel yaptığı açıklamada, “Çerkezköy Belediyemizin bu yıl 5’incisini Kültür ve Sanat Festivali kapsamında gerçekleştireceği 30 Ağustos Zafer Kupası Uluslar arası 5. Taekwondo şampiyonası’na Çerkezköy Güzel Spor Kulübü, Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü ve Oğuz Güzel Spor Kulübü olarak birlikte her kategoride mücadele edecek toplam 40 sporcu ile katılıyoruz. Şampiyonaya katılacak olan bu 40 sporcumuzun 9’u milli sporcumuzdur. Şampiyonada her kategoride madalya kazanmak için iddialıyız. Şampiyonada mücadele edecek tüm sporcularımız madalya kazanmak için sıkı bir çalışma yaptılar. Müsabaka saatini sabırsızlıkla bekliyorlar.”dedi.

ÇERKEZKÖYLÜ SPORCULAR OLARAK SESİMİZİ BU ŞAMPİYONA DA DA BÜYÜK KİTLELERE DUYURACAĞIZ

Bilal Güzel şöyle devam etti, “Her şampiyonada olduğu gibi ilçemizde bu yıl Çerkezköy belediyemizin düzenleyeceği 30 Ağustos Zafer Kupası Uluslar arası 5. Taekwondo Şampiyonası’nda da her kategoride ilk üçlerde yer alarak hem Çerkezköylü sporcular olarak hem de Çerkezköy’ün taekwandadaki başarısını ülke içinde, yurt dışında sesini duyuracağız.Sporcularımızın her biri başarıya kenetlendi ve inançlılar. Bizler de sporcularımızın bu şampiyonada da başarılı olmaları için kendilerine sıkı bir çalışma programı gerçekleştirdik. Kendi evimizde seyirci desteğimizi de en iyi şekilde değerlendirerek beklentilerimiz doğrultusunda başarılı olacağımıza inancımız tam” diye konuştu. Bilal Güzel bu arada 5. Uluslar arası 5. Taekwondo şampiyonası 30 Ağustos Zafer Kupası Uluslar arası 5. Taekwondo şampiyonası için Çerkezköy Belediyesi 29 Ekim Spor Kompleksi içindeki Kapalı Spor Salonun hazırlığının tamamlandığı bilgisini de verdi.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10