Değerlendirme toplantısı yapıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Süleymanpaşa Belediyesi ve TESKİ kontrolünde Süleymanpaşa'da gerçekleştirilen üst yapı çalışmaları ve projelerin d

Tekirdağ 31.08.2018 16:22:00 0
Değerlendirme toplantısı yapıldı

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Süleymanpaşa Belediyesi ve TESKİ kontrolünde Süleymanpaşa’da gerçekleştirilen üst yapı çalışmaları ve projelerin değerlendirilmesi amacıyla toplantı düzenlendi.  

96 SOKAK HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

Süleymanpaşa’da gerçekleştirilen projelerin yanı sıra üst yapı çalışmaları tamamlanan Aydoğdu Mahallesi’ndeki 76 sokak olmak üzere toplam 96 sokak hakkında bilgi verilen toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, TESKİ Genel Müdür Yardımcısı Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ile Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa Belediyesi ve TESKİ'nin daire başkanları da katıldı.

VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN

Değerlendirme toplantısında açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Albayrak Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak için çalışmaya devam ettiklerini belirterek "Özellikle Süleymanpaşa ilçesi Aydoğdu Mahallemizdeki birçok sokakta üst yapı sorunu vardı. Vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi bu sokaklardaki sorunları çözerek çalışmalarımızı tamamladık. Bu mahallemiz dışında da Barbaros, Zafer, Namık Kemal ve Ertuğrul mahallelerinde sorun teşkil eden sokaklardaki çalışmalar da tamamlanmış durumda. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

 

TAMAMLANAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Albayrak, toplantı öncesinde Aydoğdu ve Zafer Mahallesinde yapımı tamamlanan üst yapı çalışmalarını inceleyerek yetkililerden konu ile ilgili bilgi aldı.Albayrak’a Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Aydoğdu Mahalle Muhtarı Hasan Kubilay ve Zafer Mahallesi Muhtarı Ücel Çüle de eşlik etti. İncelemeler sonrasında vatandaşlarla bir araya geleN Albayrak,  Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında kendilerine bilgi verdi.

Haber: Mayil SEYMEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10