Sünnet şölenine çocuklardan yoğun ilgi

Çerkezköy Belediyesi tarafından sünnet ettirilen 310 çocuk için 1. Kültür ve Sanat Festivali'nin 2'nci gününde Kartal Tepe Piknik Alanı'nda sünnet şöleni düzenlendi. Festival kapsamınd

Çerkezköy 2.09.2018 19:19:00 0
Sünnet şölenine çocuklardan yoğun ilgi

Önceki gün saat 18:00’da başlayan sünnet şölenine Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Çerkezköy Belediye BaşkanıVahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram ve İmdat Özgör, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan ile sünnet olan çocuklar ve aileleri katıldı.

 

ÇOCUKLAR GÖSTERİLERİ İLGİ İLE İZLEDİ

Animasyon, ateşbaz ve sihirbaz gösterileri ile başlayan sünnet şöleni Şubadap müzik grubunun konseri ile devam etti. Şölende çocuklar gösterileri ilgi ile izlerken konserde dans etti.

 

5 YILDIR GELENEK SÜRÜYOR

Şölende Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay konuşma gerçekleştirdi. Çerkezköy Belediyesi ve Özel Optimed Hastanesi işbirliği ile 5 yıldır ilçe genelinde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını sünnet ettirdiklerini belirten Akay; ’’ Sünnet olan yavrularımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Siz değerli velilerimiz inşallah yavrularımızın mürüvvetlerini de görürler” dedi.

 

310 ÇOCUK SÜNNET ETTİRİLDİ

Akay; ‘’  Optimed Hastanesi çalışanlarına da teşekkür ederek “Son 5 yıldır bizlere çocuklarımızın sünnet ettirilmesi konusunda destek oluyorlar. Çerkezköy’ün çocuklarına sahip çıkıyorlar. Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında bu yıl toplam 310 çocuğumuzu hiçbir karşılık beklemeden sünnet ettirdik. Sünnet olan tüm çocuklarımıza birer adet bisiklet hediye edeceğiz” dedi.

 

AYGUN TEŞEKKÜR ETTİ

Akay’ın konuşmasının ardından Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan’a plaket takdim eden CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun böylesine anlamlı bir projeye sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür etti. Aygun yaptığı kısa konuşmada “Ayrıca 4,5 yıldır gecesini gündüzüne katarak Çerkezköy’ü daha yaşanılabilir bir kent haline getiren Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı da tebrik ediyorum” dedi.

 

BİSİKLET HEDİYE EDİLDİ

Etkinlikte sünnet olan çocuklara ücretsiz patlamış mısır ve dondurma ikram edilirken, program sonunda sünnet olan tüm çocuklara birer adet bisiklet hediye edildi.

 

Haber: Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10