471 mülki idare amirinin yeri değişti

İçişleri Bakanlığından, 2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle 471 mülki idare amirinin yeri değişti. 

Çerkezköy 2.09.2018 21:20:00 0
471 mülki idare amirinin yeri değişti

Son yayınlanan kararname ile Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kızıltepe Kaymakamlığı’na atanırken, yerine ise Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy atandı.

 

MEHMET YÜZER KİMDİR?

 

1976 yılında Kırıkkale'de dünyaya gelen Kaymakam Mehmet Yüzer, ilk ve orta eğitimini burada tamamladı. Kırıkkale Anadolu Lisesi'nden mezun olduğu 1995 yılında Galatasaray Üniversitesi İ.İ.B.F. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'nde mezun oldu. 1 Aralık 2016 Tarihli ve 29905 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan İçişleri Bakanlığı Atama Kararnamesi ile atanarak Kapaklı’daki görevine başlayan Kaymakam Mehmet Yüzer, öğretmen evli, üç çocuk babasıdır.

 

TEZCAN  SARAY KAYMAKAMLIĞI’NA ATANDI

 

Hayrabolu Kaymakamı İsmail Bayata Karabük Vali Yardımcılığı’na atanırken, Hayrabolu Kaymakamlığına ise Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya atandı. Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç Salihli Kaymakamlığı’na atanırken, Çorlu Kaymakamlığına ise Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Cafer Sarılı atandı. Şarköy Kaymakamı Hamdi Ünlü Bulancak Kaymakamlığına atanırken, Edirne Uzunköprü Kaymakamı Kemal Yıldız ise Şarköy Kaymakamlığına atandı. Zile Kaymakamı Adnan Tezcan ise kararname ile Saray Kaymakamlığı’na atandı.

 

KALKAN TEKİRDAĞ VALİ YARDIMCILIĞINA ATANDI

 

Tekirdağ İl Hukuk İşleri Müdürü Arslan Özbey Kırıkkale İl Hukuk İşleri Müdürlüğü’ne atanırken, İstanbul Vali Yardımcısı Şahin Aslan  Tekirdağ Valiliği Hukuk Müşavirliği’ne  atandı. Tekirdağ Vali Yardımcısı Suat Yıldız ise Kocaeli Vali Yardımcılığına atanırken, Beşiktaş Kaymakamı Abdullah Kalkan Tekirdağ Vali Yardımcılığına atandı.  

 

Haber: Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10