Dünya markaları Çerkezköy'de

Modanın yeni versiyonlarını sergileyen ve modanın önce kuruluşlarından olan Zara, Mango, Bershka gibi ünlü markaların kreasyonlarını satışa sunan By Melody Boutigue Çerkezköy Güven İş caddesi No:8/

Çerkezköy 3.09.2018 20:36:00 0
Dünya markaları Çerkezköy

 

Modanın yeni versiyonlarını sergileyen ve modanın önce kuruluşlarından olan Zara, Mango, Bershka gibi ünlü markaların kreasyonlarını satışa sunan By Melody Boutigue Çerkezköy Güven İş caddesi No:8/A’da dün saat 14.00’da düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İLÇEMİZE BÖYLE GÜZEL MAĞAZA KAZANDIRAN İŞYERİ SAHİPLERİNİ KUTLUYORUM

By Melody Boutıgue’nin açılış kurdelesini Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bozdağ yaptı. Bozdağ açılışta yaptığı konuşmada, “Bugün ilçemize yeni bir işyeri daha kazanıyor. Bu güzel mağazayı ilçemize kazandıran işyeri sahiplerine ve ilçemize hayırlı olmasını diliyor hayırlı bol kazançlar temenni ediyorum” dedi. Açılışta Türk-İş Tekirdağ İl Başkanı ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ile vatandaşlar katıldı.

 MODANIN ÖNCÜ MAĞAZALARIN KREASYONLARI ARTIK ÇERKEZKÖY’DE

Mağaza Sahibi Ezgi Defne Karabürçek de ‘’Bugün mutlu günümüzde bizlerle birlikte olan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ ve Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak olmak üzere tük katılımcılara çok teşekkür ediyorum. By Molody  Boutıgue olarak Çerkezköy’de modanın öncü markaları olan Mango, Zara ve Bershka firmalarının en son kreasyonlarını satışa sunuyoruz. Ayrıca markalı bayan çanta satışlarımızda var. 3 katlı olan mağazamız her yaştaki bayana hitap etmektedir. Çerkezköy ve bölge halkımızı mağazamıza bekliyoruz.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10