Meclis 10 gündem maddesini karara bağlayacak

Süleymanpaşa Belediye Meclisi Süleymanpaşa Gençlik Merkezi'nde saat 10.00'da Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat başkanlığında bugün yapılacak.

Süleymanpaşa 4.09.2018 17:25:00 0
Meclis 10 gündem maddesini karara bağlayacak

 

Süleymanpaşa Belediye Meclisi Süleymanpaşa Gençlik Merkezi’nde saat 10.00'da Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat başkanlığında bugün yapılacak.

10 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLECEK

10 gündem maddesi ile komisyonlardan ve müdürlüklerden gelen evraklar görüşülerek karara bağlanacağı toplantının ilk gündem maddesinde Değirmenaltı Mahallesi, Marina Sokak, No:3 (tapuda; 1709 parsel) adresinde bulunan taşınmazın içkili yer bölgesine alınması konusunun görüşülmesinin  ardında Altınova Mahallesi’ndeki Hüseyin Arıtepe Sokak ile Kazım Ayvaz Sokak arasında ve 1414 ada 15 parsel ile 1416 ada 22 parsel arasında bulunan sokağa isim verilmesi konusunun görüşülecek. Daha sonra mülkiyeti Süleymanpaşa Belediyesi’ne ait, Hürriyet Mahallesi’nde bulunan, 248 ada, 8 ve 9 nolu parsellerde kayıtlı taşınmazların, resmi kurum alanı olan 248 ada 10 parsel ile tevhidi gerektiğinden adı geçen taşınmazların Tekirdağ Valiliği Defterdarlık Milli Emlak Müdürlüğü’ne devredilmesi veya Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne tahsis edilmesi konusu da görüşülecek.

7 MİLYON 400 BİN TL KREDİ ALINMASI KONUSU KARARA BAĞLANACAK

Bayreuth şehrinde 09-14 Ağustos 2018 tarihlerinde gerçekleşecek Richard-Wagner 2018 Festivali’ne katılacak olan Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın yol, iaşe ve konaklama giderlerinin Belediye bütçesinden karşılanması konusunun karara bağlanmasının ardından Romanya’nın Techirghiol şehrinde düzenlenecek olan “Techirghiol Günleri” etkinliklerine Belediyeyi temsilen 15-17 Ağustos 2018 tarihlerinde, Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve Eşi Belgin Eşkinat ile Belediye Meclis Üyeleri İlhan İmrak, Veysel Kaplan, Sebahattin Tirakioğlu ve Rüştü Özgün’ün katılması, katılacak kişilerin yol, iaşe ve konaklama giderlerinin Belediye bütçesinden karşılanması konusu da görüşülecek.  Bulgaristan’ın Pomorie kentinde düzenlenecek kültür programına belediyeyi temsilen 23-26 Ağustos 2018 tarihlerinde, Başkan Eşkinat, eşi Belgin Eşkinat’ın katılması, katılacak kişilerin yol, iaşe ve konaklama giderlerinin Belediye bütçesinden karşılanması konusunun da görüşüleceği toplantıda Eylül ayı içerisinde düzenlenecek olan 1. Süleymanpaşa Uluslararası Kadın Ressamlar Sanat Çalıştayı’nda yapılacak harcamaların Özel Kalem Müdürlüğü bütçesinden ödenebilmesi konusu da karara bağlanacak. Wimbledon Tenis Turnuvası’nda şampiyon olan ilk Türk tenisçi olma başarısını gösteren Tekirdağlı Yankı Erel’e yardım yapılması konusunun görüşülmesinin ardından yatırım ve cari borç ödemelerinde kullanılmak üzere 7 milyon 400 bin TL kredi alınması konusu da karara bağlanacak. Temmuz ayında yapılan toplantıda komisyonlara havale edilen konularla ilgili komisyon raporları görüşülerek karara bağlanacak.

Haber / Mayil SEYMEN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10