Yılmaz Erkılınç, AK Parti'den aday adaylığını açıkladı

2019 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlere altı ay kala Çerkezköy'de siyaset hızlanmaya başladı. Belediye başkan aday adayları da aday adayı olduklarını açıklamaya başlarken AK Partiâ

Çerkezköy 5.09.2018 17:28:00 0
Yılmaz Erkılınç, AK Parti

 

2019 yılı Mart ayında yapılacak  yerel seçimlere altı ay kala Çerkezköy’de siyaset hızlanmaya başladı. Belediye başkan aday adayları da aday adayı olduklarını açıklamaya başlarken AK Parti’den Çerkezköy Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan ilk isim Çerkezköylü iş adamı Yılmaz Erkılınç oldu.  Düzenlediği basın toplantısı ile AK Parti’den Çerkezköy Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını açıklayan Yılmaz Erkılınç, Çerkezköy Belediyesi’nin kötü yönetildiğini ileri sürerek “Belediyemizi bu kötü yönetimden kurtarmamız lazım. Ben bu göreve talibim. Aday gösterildiğim takdirde Çerkezköy için çok güzel projelerim var ve onları o zaman açıklayacağım” dedi.

Çerkezköylü İş Adamı Yılmaz Erkılınç, sahibi olduğu Happy Hours Cafe’de düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında basın mensupları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.

AK PARTİ’DEN ADAY ADAYLIĞIMI AÇIKLIYORUM

Dün 10.00-11.30 saatleri arasında  yaptığı basın açıklamasında Erkılınç;  “Bugün hem benim hem de Çerkezköy için yeni bir başlangıç olmasını  temenni ediyorum. Dostlarımdan gelen yoğun talep ve onların desteğiyle bu yola çıktım. AK Parti’den aday adaylığımı açıklıyorum. İlerleyen günlerde şahsıma olan bu desteğin artarak devam edecek. Ve buna da inancım tam. Allah utandırmasın” dedi.

PORJELERLE HALKIMIZIN KARŞISINDA OLACAĞIM VE HER KESİME EŞİT HİZMET GÖTÜRECEĞİM

Yılmaz Erkılınç, “Aday gösterilir ve belediye başkanı seçilirsem hiçbir siyasi görüş gözetmeksizin görevimi tam bir tarafsızlık içinde yapacağım ve her kesime  eşit olarak en iyi şekilde hizmet edeceğimin sözünü veriyorum. Şu anda önümüzde yeteli zamanımız var. Henüz partimizin de aday adaylığı süreci başlamadı. Başladığında resmi müracaatlarımızı yapacağız. O  adaylığım kesinleşirse  projelerimle de karşınızda olacağım” diye konuştu.

BEN BU GÖREVE TALİBİM

AK Parti’nin bugün Türkiye’nin en büyük partisi ve iktidarı olduğunu kaydeden Erkılınç; ‘’Bu yüzden  önümüzdeki günlerde birçok arkadaşımız da belediye başkanlığına aday adayı olacaktır, bu her AK Partilinin hakkıdır. Tüm aday adayı arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum” dedi. Erkılınç, Çerkezköy Belediyesi’nin kötü yönetildiğini ileri sürerek, “Belediyemizi bu kötü yönetimden kurtarmamız lazım. Ben bu göreve talibim. Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.

ESKİ VE MEVCUT BELEDİYE YÖNETİMLERİNİDE ELEŞTİRDİ

‘’Belediye başkanlığı sadece var olan piknik alanına mangal koymak,  birkaç park,4-5 direk  ve lamba koymakla olmuyor’’ diyen Erkılınç; ‘’Görevde olan belediye başkanı  5 yıldır ne yapmış?, Çerkezköy için hazırladığım projelerimi önümüzdeki süreçte tek tek açıklayacağım” dedi. Bu dönem ve önceki dönemlerde görev yapan Çerkezköy Belediye başkanlarını ve yönetimlerini de eleştiren, Erkılınç; “ Burası sanayileşirken sanayiyi görmediler mi?  Sanayi ile birlikte nüfus artışını öngörmediler mi? Neden ruhsat verirken yapılan binaların altına neden otopark şartı koymadılar? Bunlar o zaman yapılsaydı bu gün ilçe trafiği rahat olurdu. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ilçenin trafik sorununu çözmeden bisiklet yolları yaptı. Önemli olan önce ilçe trafiğini çözsün” dedi.

EĞER TERMİK SANTRAL ZARARLI BİR ŞEYSE MÜCADELE EDECEĞİM

Çerkezköy ve Kapaklı sınırlarına yapılması planlanan kömürlü termik santral ile ilgili sorulan soruya da yanıt veren Erkılınç “Bu konuya çok fazla vakıf değilim. Ama vatandaşlarımıza ilçemize zararlı bir şeyse gücüm yettiğince termik santrale karşı gerekli mücadeleyi vereceğim” dedi. Yılmaz Erkılınç, son yıllarda Çerkezköy’ün artan okul ihtiyacı konusunda büyük hamle yapan Çerkezköy’de belediyenin eğitime katkıda bulunmadığını iddia etti. Erkılınç, “Çerkezköy Belediyesi eğitime ne kadar destek verdi? Belediye Başkanı kendi çocuğunun okula destek verdi. Başka destek verdiğini görmedim. Ben imkanım ölçüsünde Metin Seçkin Ortaokulu’nun yapımında katkıda bulundum. Ben Çerkezköy’ün çocuklarına destek oldum. 35 yıldır Çerkezköy’de ticaretle uğraşıyorum ve ticari beyni olan insanlar siyasette de faydalı olur. Ben de ticari beynimle siyasette Çerkezköy’e ve Çerkezköy halkına faydalı olacağıma inanıyorum” diye konuştu.

Haber / Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10