Vali Ceylan üreticinin sorunlarını inceledi

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından uygulanmakta olan Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında Çerkezmüsellim Tarımsal Kalkınma Kooperatifi taraf?

Hayrabolu 7.09.2018 17:32:00 0
Vali Ceylan üreticinin sorunlarını inceledi

 

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından uygulanmakta olan Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında Çerkezmüsellim Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından İlimiz Hayrabolu İlçesi Danişment mahallesinde yaptırılan Soğuk Hava Deposunda incelemelerde bulundu. Vali Ceylan’a İl Tarım ve Orman Müdürü Zekeriya Sarıkoca da eşlik etti.

ÜRETİCİNİN TALEPLERİ VE SORUNLARINI DİNLEDİ
Buradan Danişment mahallesinde çiftçilik yapan Resul Kurt’un meyve bahçesine geçerek yetiştirilen ürünler hakkında bilgi alan Vali Ceylan, daha sonra Danişment ve Çerkezmüsellim mahallelerindeki üreticilerle bir araya gelerek üreticinin talepleri ve sorunlarını dinledi.
FİRMA SAHİPLERİNDEN BİLGİ ALDI

Hayrabolu Organize Sanayi Bölgesinde üretim yapan Seçkin Peynircilik Ltd.Şti. ziyaret eden Vali Ceylan,  gerçekleştirilen projeler hakkında firma sahiplerinden bilgi aldı. 

Haber: Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10